28 Μαρτίου, 2024

«Που στο δ@@@λο είναι;» – «Λάβρα» από τον Λάκη Λαζόπουλο

«Που στο δ@@@λο είναι;» – «Λάβρα» από τον Λάκη Λαζόπουλο

Άστραψε και βρόντηξε ο ηθοποιός

Τα πυρά του ενάντια στην Μιμή Ντενίση εξαπέλυσε ο Λάκης Λαζόπουλος με αφορμή την δήλωσή της για την καριέρα της και τους ρόλους που θα ήθελε να παίξει.

Ο ηθοποιός δεν έχασε ευκαιρία και μέσω του podcast του «στόλισε» την παραγωγό και ηθοποιό με καυστικό τρόπο:

«Βρε μανία. Να θες εκεί, να σε έχουν δει όλοι. Να έχουν καταλάβει όλοι το ταλέντο σου, να έχουν καταλάβει πόσο μεγάλη είσαι, πόσο φοβερή είσαι, πόσο ερμηνεύτρια είσαι, πόσο γράφεις», λέει.

«Όχι, όχι, όχι. Γιατί δεν έχετε δει την παράσταση βρε και μιλάτε; Έχει κι άλλους μεγάλους ρόλους να παίξει. Μικρούς δεν θα παίξει, αλλά μεγάλους. Δεν μετράει που έχετε δει την “Άννα Καρένινα”. Είναι λίγο σαν την Βασιλειάδου “I am very Χολοσκασμένη”. Βρε βρε μανία. Να θες εκεί, να σε έχουν δει όλοι. Να έχουν καταλάβει όλοι το ταλέντο σου, να έχουν καταλάβει πόσο μεγάλη είσαι, πόσο φοβερή είσαι, πόσο ερμηνεύτρια είσαι, πόσο γράφεις».

«Η λέξη ταπεινότητα του καλλιτέχνη, πού στο διάολο είναι; Ποιες είναι αυτές οι λίμνες αυτοπεποίθησης που κολυμπάνε όλοι αυτοί οι άνθρωποι; Νομίζω ότι υπερβάλλει η κυρία Ντενίση», κατέληξε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Στο κότερο υπήρχαν ναρκωτικά, όσα ακούστηκαν τότε…»: «Βόμβα» για Λάκη Λαζόπουλο και Σάκη Ρουβά!

Ο Ηλίας Ψινάκης έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το Happy Day και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Σάκη Ρουβά και την περιβόητη ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά. Τι «βόμβα» έριξε;

«Φαντάζομαι ότι ο Λάκης Λαζόπουλος θα έρθει ως καλεσμένος. Αν ακούσεις τον Λαζόπουλο να σου λέει την ιστορία “ήμουν κι εγώ στο κότερο”, θα γελάς έναν μήνα. Τη λέει συνέχεια, παντού. Είχε πλάκα αυτό που περάσαμε, από τη δική μας οπτική. Και ειδικά αν τη διηγείται ο Λάκης Λαζόπουλος. Είναι μία διαφορετική ιστορία από αυτή που έχει βγει προς τα έξω» είπε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης στον Alpha.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Έλεος» επεσήμανε: «Το κανονικό είναι ό,τι μπορούσες σαν σενάριο να παίζει. Υπήρχε κότερο, υπήρχε ο Ρουβάς και ο Λαζόπουλος, υπήρχε η Μύκονος και ναρκωτικά. Όλα υπήρχαν! Αλλά δεν είχαμε πάρει εμείς. Γελάγαμε με την ιστορία αυτή, επειδή δεν μας πήραν τα κανάλια που δώσαμε κατάθεση, μας ανάγκασαν να ξαναπάμε. Κι όταν ξαναπήγαμε, έπρεπε να πάμε με ελικόπτερο. Πήγαμε σε λάθος θέση και είχε μεγάλη πλάκα.

Μείναμε ύστερα στη Μύκονο σε μία βίλα που είχε βρει ο Λάκης με ελικοδρόμιο, με τον Ρουβά, με τους πολίστες που έκαναν ασκήσεις… Και ο Λάκης μου έκανε εμένα ανάκριση».