28 Μαρτίου, 2024

Πόρνη 17χρονη με το ζόρι σε μπαρ της Ρόδου στα χέρια μαστροπών

Σε σκλάβα του σεξ είχαν μετατρέψει μια 17χρονη Βουλγάρα ο υπεύθυνος ενός μπαρ, ο μπάρμαν, η ιδιοκτήτρια (!) νυχτερινού μαγαζιού στο Φαληράκι της Ρόδου -όλοι τους αλβανικής υπηκοότητας- καθώς και ένας κάτοικος Κω, ο οποίος λειτουργούσε ως εξωτερικός σύνδεσμος που εξασφάλιζε πελάτες στην ανήλικη!

Όλοι παραπέμφθηκαν σε δίκη, που θα γίνει την 1η Ιουνίου, ωστόσο μόνο οι τρεις θα καθίσουν στο εδώλιο με την κατηγορία της μαστροπείας ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση με προσφορά χρημάτων, τελεσθείσα κατά συναυτουργία, καθώς ο μπάρμαν και προσωρινά υπεύθυνος του μπαρ διαφεύγει της σύλληψης.

Σε καναπέ

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι τέσσερις εξέδιδαν την 17χρονη από τον Μάρτιο του 2014 έως την 16η Μαρτίου του 2015. Όταν η άτυχη ανήλικη δεν λικνιζόταν αισθησιακά πάνω στην μπάρα, οδηγούνταν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με χαμηλό φωτισμό, στον πρώτο όροφο του καταστήματος με την επωνυμία Nirvana, όπου πρόσφερε τις ερωτικές υπηρεσίες της πάνω σε έναν καναπέ αντί 50 ή 100 ευρώ. Στη συνέχεια η κοπέλα και το κατάστημα μοιράζονταν εξίσου τα χρήματα.

Ο Ελληνας κατηγορούμενος φέρεται, επίσης, ότι ήρθε σε επαφή με έναν ηλικιωμένο που ζητούσε πληρωμένο σεξ και, κατόπιν συνεννόησης με τον Αλβανό υπεύθυνο του μπαρ, οδήγησε τη 17χρονη στο σπίτι του άνδρα, όπου η τελευταία συνευρέθηκε μαζί του τρεις μέρες στη σειρά, αντί του ποσού των 100 ευρώ κάθε φορά. Μάλιστα, ο υπεύθυνος του μαγαζιού είχε κριθεί και στο παρελθόν ένοχος για υπόθεση μαστροπείας, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου σε κάθειρξη 13 ετών και έξι μηνών, καθώς και σε χρηματική ποινή ύψους 56.500 ευρώ.