Αναβολή λόγω της αδυναμίας του δικηγόρου του επιχειρηματία, Δημήτρη Κοντομηνά, να έρθει σε επικοινωνία μαζί του ελέω… κορονοϊού, αποφασίστηκε στην ακροαματική διαδικασία η οποία αναμενόταν να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη μετά από αίτηση που έχει καταθέσει η σύντροφός του Λόρι Χόλκομπ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των δικηγόρων του επικαλέστηκε αδυναμία επικοινωνίας με τον Δημήτρη Κοντομηνά, την ώρα που η κατάσταση της υγείας του επιχειρηματία είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Ο κ.Κοντομηνάς παραμένει σε κωματώδη κατάσταση διασωληνωμένος σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αττικής ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες έχει εξέλθει της κλινικής και βρίσκεται σε κατοίκον νοσηλεία. Αυτό το οποίο ουσιαστικά ισχύει είναι το γεγονός πως δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον.

Στην αίτησή της η σύντροφός του Λόρι Χόλκομπ περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο ο επιχειρηματίας την εγκατέλειψε το περασμένο καλοκαίρι ενώ βρίσκονταν στην Αμερική. Τις συνθήκες εγκατάλειψης αλλά και όλα όσα βρίσκονται πίσω από την ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά του επιχειρηματία τα είχε αποκαλύψει η “ΜΠΑΜ στο Ρεπρτάζ” με πρωτοσέλιδό της.

Σημειώνεται ότι από ένα σημείο και μετά, περί τις αρχές Οκτωβρίου 2019, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Από συνεργάτες αλλά και συγγενικά του πρόσωπα. Τα προσωπικά του τηλέφωνα τα απαντούσαν οι γραμματείς του ενώ η μόνιμη επωδός που χρησιμοποιούνταν ήταν ότι “ο Πρόεδρος ξεκουραζόταν λόγω συμβουλής των θεράποντων ιατρών”.

Από την πλευρά της η Λόρι Χόλκομπ ισχυρίζεται ότι οι δικηγόροι του επιχειρηματία -στα καλά των καθουμένων- της έδωσαν να υπογράψει τη λύση του συμφώνου συμβίωσης, ισχυριζόμενοι ότι αυτό αποτελούσε επιθυμία του Δ. Κοντομηνά, κάτι το οποίο η ίδια βεβαίως αρνείται. Στη συνέχεια δεν της επιτράπηκε η είσοδός της στο σπίτι της Βαρυπόμπης όπου φυλάσσονταν τα προσωπικά της αντικείμενα ενώ δεν κατέστη δυνατή εκ νέου η επικοινωνία της μαζί του.

Από την άλλη πλευρά οι δικηγόροι του επιχειρηματία ισχυρίζονται ότι ο Δ. Κοντομηνάς είχε την πνευματική διάυγεια για την λήψη των όποιων αποφάσεων και ότι έπραξε κατόπιν ιδίας βούλησης. Το σίριαλ πάντως συνεχίζεται…

 2,142 total views,  2 views today