28 Μαρτίου, 2024

Πωλίνα: «Η παρενόχληση υπήρχε πάντα αλλά είναι θέμα χαρακτήρα πως θα το αντιμετωπίσεις»

Πωλίνα: «Η παρενόχληση υπήρχε πάντα αλλά είναι θέμα χαρακτήρα πως θα το αντιμετωπίσεις»

Η Πωλίνα μίλησε για το θέμα της παρενόχλησης

Η Πωλίνα μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για το θέμα της παρενόχλησης, για το πως της μπήκε το «μικρόβιο» του τραγουδιού, αλλά και για τη συνεργασία της με τον Χρήστο Δάντη. Οι δυο τους θα εμφανιστούν σε συναυλία στην παραλία Αρετσούς στις 2 Οκτωβρίου.

«Η παρενόχληση υπήρχε πάντα, αλλά είναι θέμα χαρακτήρα. Όταν εσύ αντιληφθείς ότι κάποιος πάει να εκμεταλλευτεί κάτι, αλλά κρατάει κάποια προσχήματα και δεν σε έχει ενοχλήσει, μπορείς να το ξεπεράσεις. Από εκεί και πέρα, αν γίνει μία σοβαρή παρενόχληση, θεωρώ χωρίς να παρεξηγηθεί αυτό που θα πω, την ώρα που γίνεται η κίνηση είτε τους δίνεις μια μπούφλα είτε ανοίγεις την πόρτα στην καλύτερη και του λες “άντε γεια”.

Δεν μπορώ να κρατήσω εγώ τον θυμό μου, την ώρα που εσύ θα με παρενοχλήσεις και θα το θυμηθώ πολύ μετά. Εκείνη την ώρα, όμως, πρέπει να πάρω θέση. Βέβαια, είναι θέμα χαρακτήρα γιατί αν φοβηθώ είναι ακόμα χειρότερο. Ο φόβος, δηλαδή όσοι το βίωσαν σε αυτή την περίπτωση, είναι ότι χειρότερο. Το κρύβεις, σε τρώει να το σκέφτεσαι. Είναι πολύ άσχημο συναίσθημα. Απλά εγώ είμαι έτσι».