28 Μαρτίου, 2024

Ποδοσφαιριστής είχε πρόταση για σεξ «16 ωρών» με πορνοστάρ αν κατάφερνε να βάλει πέντε γκολ

Ποδοσφαιριστής είχε πρόταση για σεξ «16 ωρών» με πορνοστάρ αν κατάφερνε να βάλει πέντε γκολ

Η Αλίνα Γερεμένκο ηθοποιός σε ταινίες πορνό που χρησιμοποιεί το καλλιτεχνικό όνομα Αλίνα Χενέσι, έκανε την πρόταση στον Κακόριν κατά την περίοδο που έπαιζε για την Ντιναμό Μόσχας το 2015.

Η Γερεμένκο κλήθηκε να βαθμολογήσει τους Ρώσους παίκτες με άριστα το 10 με βάση την εμφάνισή τους. Ο Κακόριν, ο οποίος κάποτε φυλακίστηκε για επίθεση, βαθμολογήθηκε με 10/10 και αφού άκουσε ότι αγωνιζόταν στη Ντιναμό του έστειλε προσωπικό μήνυμα.

«Αν πριν το τέλος του πρωταθλήματος [Ρωσική Σούπερ Λιγκ] ο Αλεξάντρ Κακόριν σκοράρει πέντε γκολ, υπόσχομαι να κάνω έναν μαραθώνιο σεξ 16 ωρών μαζί του ως ευχαριστώ», είπε σε ένα σοκαρισμένο στούντιο.

Η δήλωση έγινε τον Απρίλιο και η Ντιναμό Μόσχας είχε ακόμα 10 παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Κακόριν όμως κατάφερε να σκοράρει μόνο μία ακόμη φορά και τελείωσε με συνολικά 10 τέρματα σε 39 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Για την ιστορία παρέμεινε μία ακόμα χρονιά στον σύλλογο της πρωτεύουσας της Ρωσίας πριν πάρει μεταγραφή για τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης με την οποία κέρδισε το Κύπελλο Ρωσίας και τη Ρωσική Σούπερ Λιγκ.