18 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικά μόνο ΕΔΩ 3 VIDEO-S Πλακώθηκαν – Χαμός στα βραβεία MAD

Πλακώθηκαν – Χαμός στα βραβεία MAD – Έξαλλος

ο Κωνσταντινος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έξαλλος πήρε το μικρόφωνο και έκανε έκκληση στους τράπερς να σταματήσουν τον τσακωμό τους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός το βράδυ της Τετάρτης εμφανίστηκε σε έξαλλη κατάσταση κάνοντας έκκληση στους τράπερς SNIK και Light να δώσουν τέλος στο περιστατικό.

«Σας παρακαλώ πολύ, να καθίσουμε ήσυχα είναι ημέρα γιορτής», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Ακόμη είναι άγνωστο για ποιον λόγο ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στους δύο άνδρες, ενώ υπήρξε άμεσα παρέμβαση των ανδρών ασφαλείας του χώρου και οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου απομακρύνθηκαν. Μάλιστα ο Light αμέσως μετά αποχώρησε από το μουσικό event μαζί με τη σύντροφό του.

Η εκδήλωση διακόπηκε για περίπου δέκα λεπτά και αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκε ο Θέμης Γεωργαντάς. «Σας ευχαριστούμε πολύ πού είστε μαζί μας και σας ζητάμε συγγνώμη για τις καθυστερήσεις. Ένα μεγάλο χειροκρότημα πραγματικά για όλους εσάς! Σας ευχαριστούμε πάρα μα πάρα πολύ. Η βραδιά συνεχίζεται ακάθεκτη με ακόμα περισσότερη ενέργεια», είπε ο παρουσιαστής της εκδήλωσης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα λίγο μετά τις πρώτες απονομές και τις εμφανίσεις σημειώθηκε ένταση στα MAD VMA μεταξύ των δύο τραπερς SNIK και Light.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Τάμτα, στις μπροστινές κερκίδες σημειώθηκαν επεισόδια και τσακωμοί μεταξύ των δυο καλλιτεχνών και των συνοδών τους με αποτέλεσμα.