Πέτρος Φιλιππίδης: Ποιον είδε στο πρώτο επισκεπτήριο στις φυλακές

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποιον είδε στο πρώτο επισκεπτήριο στις φυλακές

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης, όπου είχε το πρώτο του επισκεπτήριο, την ώρα που ο δικηγόρος του ηθοποιού φέρεται να ετοιμάζει το αίτημα αποφυλάκισης.

Σύμφωνα με τον Alpha η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, ήταν η πρώτη επίσκεψη του ηθοποιού στις φυλακές της Τρίπολης όπου και βρίσκεται κατηγορούμενος για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Το επισκεπτήριο, όπως ανέφερε το κανάλι, ήταν συναισθηματικά φορτισμένο, με τον Πέτρο Φιλιππίδη να ετοιμάζεται να μπει σε θάλαμο με άλλους κρατούμενους, καθώς ολοκληρώνεται η περίοδος καραντίνας σε ειδικό κελί απομόνωσης για τον κορωνοϊό.

Φιλιππίδης Νίνου κρατητήριο

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα βρίσκεται πιθανότατα στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά μαζί και με περίπου άλλους 20 κρατούμενους.

Πάντως, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη πρόκειται το επόμενο διάστημα να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης για τον πελάτη του.

Πέτρος Φιλιππίδης: Στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης

Στις φυλακές της Τρίπολης βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος προφυλακίστηκε με τις κατηγορίες ενός βιασμού και δυο απόπειρών βιασμού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρατείται στον τρίτο θάλαμο των φυλακών ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα tanea.gr, βρίσκεται στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς και ακόμα 18 κρατούμενους.

Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης θα βρίσκονται και αρκετά κοντά, αφού θα τους χωρίζει μόλις ένα κρεβάτι.

λιγνάδης φυλακές φιλιππίδης

Σύμφωνα, δε, με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ηθοποιός ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης, μάλιστα αυτό φέρεται να το είπε και στον διευθυντή των φυλακών. Ωστόσο, στην περίπτωση που δεν γίνει δεκτή, επιθυμεί να παραμείνει στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς φαίνεται πως θεωρεί το περιβάλλον καλό για εκείνον.

Ο ηθοποιός φέρεται να μην είναι σοκαρισμένος αλλά να έχει ενσωματωθεί στο πρόγραμμα των φυλακών οι οποίες θεωρούνται από τις πλέον ήσυχες καθώς δεν γίνονται επεισόδια και δεν υπάρχουν εντάσεις. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για Κατάστημα Κράτησης όπου κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα ή εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

 1,212 total views,  2 views today