29 Μαρτίου, 2024

Πέθανε τελικά ο Sin Boy; Οι πρώτες δηλώσεις της αδερφής του περί θανάτου

Πέθανε τελικά ο Sin Boy; Οι πρώτες δηλώσεις της αδερφής του περί θανάτου

Τι είπε η άδερφή του Sin Boy, Έλενα Γκέκα, για τις φήμες περί θανάτου του νεαρού τράπερ;

Mετά τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό πως ο Sin Boy έχει πεθάνει – αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα τίποτα – η αδερφή του γνωστού τράπερ, Έλενα Γκέκα, έκανε κάποιες δηλώσεις, στις οποίες… δεν ξεκαθαρίζει τι έχει συμβεί τελικά.

Αγωνία επικρατεί τις τελευταίες μέρες για το αν πέθανε ο Sin Boy, ενώ η μητέρα και η αδερφή του έβαλαν ήδη μαύρο στο προφίλ τους.

Στην εκπομπή «Γεια σου» προβλήθηκε μια πρόσφατη φωτογραφία του, στην οποία ο Sin Boy απαθανατίζεται στο Άμστερνταμ.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε η αδερφή του: «Θα σας παρακαλούσα πολύ να σεβαστείτε τη σιωπή μας. Καταλαβαίνουμε ότι αγαπάτε πολύ τον αδερφό μου, αλλά ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον του».

Ωστόσο και πάλι δεν δόθηκε καμία απάντηση για το τι συμβαίνει τελικά με τον τράπερ.

Πού βρίσκεται τελικά ο τράπερ;

Όλα ξεκίνησαν με μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία ο Sin Boy, βρίσκεται σε ένα ασθενόφορο. Κάποιοι έγραψαν ότι η συγκεκριμένη εικόνα αποτελούσε απόδειξη πως ο τράπερ πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών στο Κόσοβο.

Ωστόσο οι θαυμαστές του παρατήρησαν πως τα ασθενοφόρα στο Κόσοβο έχουν άσπρο και κόκκινο χρώμα και η φωτογραφία είναι από Ελλάδα, πιθανότατα από γύρισμα κάποιου νέου του τραγουδιού.

Δείτε τη φωτογραφία

Λίγα 24ωρα μετά, ανέβηκε μία φωτογραφία στο προφίλ του Sin Boy, στη λεζάντα της οποίας υπήρχε το εξής μήνυμα: «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα».

Η εικόνα προφίλ του τράπερ, της αδερφής και της μητέρας του άλλαξε σε μαύρο φόντο, όμως κανένας από τους οικείους του, δεν έχει επιβεβαιώσει πως ο Sin Boy δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Οι φαν του τράπερ τον παρακαλάνε να δώσει επιτέλους μία απάντηση, βάζοντας τέλος στην αγωνία τους, όμως ένας TikToker τον εντόπισε… ζωντανό και μάλιστα στο Παρίσι.

Στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok, ο χρήστης της εφαρμογής ισχυρίζεται πως ο άνδρας που φαίνεται σε γνωστό σημείο του Παρισιού φορώντας το πράσινο μπουφάν και τα μαύρα γυαλιά, είναι ο Sin Boy.

Όταν μάλιστα οι θαυμαστές του τράπερ τον ρώτησαν από πότε είναι, ο TikToker απάντησε ότι το βίντεο τραβήχτηκε μία ημέρα μετά τη δημοσίευση που έγινε στο προφίλ του Sin Boy.

Δείτε το βίντεο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που «σκηνοθετείται» ο θάνατος του Sin Boy, αφού μία παρόμοια φήμη είχε κυκλοφορήσει και το 2018. Όσοι τον γνωρίζουν καλά, ισχυρίζονται πως είναι ζωντανός και πιθανότατα όλο αυτό που συμβαίνει είναι κάποιο διαφημιστικό κόλπο.

Από τη στιγμή που ξεκίνησε όλη η φημολογία, οι φαν του τράπερ έχουν χωριστεί σε δύο «στρατόπεδα». Κάποιοι τον υποστηρίζουν, θεωρώντας πως είναι… έξυπνο αυτό που έχει προκαλέσει, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι έχει παρατραβήξει το συγκεκριμένο θέμα και οφείλει κάποιος να δώσει μία επίσημη απάντηση.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι πιστεύουν πως ο Sin Boy είναι ζωντανός.