29 Μαρτίου, 2024

Πέθανε παίκτης του Survivor: Η σπαρακτική ανακοίνωση του Ατζούν!

Πέθανε παίκτης του Survivor: Η σπαρακτική ανακοίνωση του Ατζούν!

Είχε λάβει συμμετοχή δυο φορές στο παιχνίδι

Θρήνος επικρατεί στην παραγωγή του Survivor μετά την είδηση πως πρώην παίκτης ο οποίος μάλιστα είχε λάβει συμμετοχή δυο φορές στο ριάλιτι επιβίωσης, έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή “μάχη” που έδωσε με τον καρκίνο.

Την είδηση έκανε γνωστή ο γιος του ο οποίος δήλωσε στο E.T πως ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή της 18 Απριλίου μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τους τελευταίους μήνες. «Μια ζωή που χάθηκε νωρίς! Έγινε τόσο γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά.

Το “αντίο” του Ατζούν και της παραγωγής στον πρώην παίκτη του Survivor

«Εκ μέρους ολόκληρου του πληρώματος του Survivor, στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια Νale. O Keith ήταν ένας μοναδικός άνθρωπος. Εντελώς μοναδικός από κάθε άποψη. Έφερε ατελείωτη χαρά και γέλιο στους θαυμαστές του Survivor και σε όσους από εμάς κάναμε το σόου μαζί του. Λατρεύτηκε από τόσους πολλούς και θα μας λείψει πολύ», γράφει η ανακοίνωση για το θάνατο του 62χρονου Keith Nale.

Ο πυροσβέστης είχε λάβει συμμετοχή τόσο στο Survivor-San Juan del Sur όσο και στο Survivor Cambodia.

https://www.instagram.com/p/CrOrryXPbN-/?utm_source=ig_embed&ig_rid=afd0316a-95fd-4f24-87af-21e4ce5d4887

Πήγαν στο Survivor και πέθαναν – Οι 3 παίκτες που έχασαν τη ζωή τους στο ριάλιτι

Το Survivor είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουν παίξει στην τηλεόραση, αφού οι συνθήκες διαβίωσης είναι άσχημες και η κούραση μεγάλη. Ωστόσο, πολλοί όλα αυτά δεν τα σκέφτονται καθώς οι παίκτες αμείβονται καλά και εβδομαδιαία, με αποτέλεσμα ο ύπνος στο ξύλο και στο χώμα, η πείνα, η βρώμα και ο στίβος μάχης να μην τους νοιάζει.

Δεν είναι λίγες όμως οι φορές που έχει αποδειχθεί πως το Survivor είναι επικίνδυνο, αφού 3 παίκτες έχουν χάσει τη ζωή τους είτε κατά την διάρκεια του στίβους μάχης είτε στο νοσοκομείο.

Άνθρωποι που έχουν πεθάνει στο Survivor

Ο πρώτος θάνατος σημειώθηκε το 2009. Πρόκειται για τον Μόντσο Βοντνιτσάροφ από το Βουλγαρικό Survivor. Ο 54χρονος πέθανε κατά την διάρκεια του αγωνίσματος από καρδιακή προβολή.

Ο δεύτερος θάνατος σημειώθηκε επίσης το 2009, στο ριάλιτι του Πακιστάν. Την ώρα αγωνίσματος ο Σάαντ Καν, την ώρα που έπρεπε να κολυμπήσει μεταφέροντας ένα φορτίο 7 κιλών, πνίγηκε καθώς του ήταν αδύνατον να συνεχίσει από το βάρος και την κούραση. Παρόλο που μπορούσε να σωθεί, η παραγωγή δεν τον άκουσε ή είδε – ενώ φώναζε – με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν οι δύτες λίγο αργότερα νεκρό. Ο παίκτης ήταν μόλις 32 ετών.

Ο τρίτος θάνατος σημειώθηκε στο Survivor της Γαλλίας το 2013 και πρόκειται για τον Τζέραλντ Μπάμπιν που ήταν 25 ετών. Ο παίκτης διαγώστηκε με αφυδάτωση, ενώ κατέρρευσε την ώρα του αγωνίσματος από κράμπες. Λίγη ώρα αργότερα όταν η παραγωγή αποφάσισε να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο πέθανε από μια σειρά καρδιακών ανακοπών. Αιτία θανάτου όπως αποκαλύφθηκε ήταν καρδιακή ανεπάρκεια σε διεσταλμένη καρδιομυοπάθεια.

Υouweekly.gr