29 Μαρτίου, 2024

Πέθανε η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου – Το συγκλονιστικό κείμενο που άφησε πίσω της

Πέθανε η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου – Το συγκλονιστικό κείμενο που άφησε πίσω της

Η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου είχε συγκλονίσει με το βίντεο-εξομολόγηση πριν από λίγες ημέρες για την μάχη της με τον καρκίνο.

Μόλις λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο, η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου άφησε την τελευταία της πνοή, σκορπίζοντας θλίψη στους αγαπημένους της ανθρώπους.

Η ίδια εργαζόταν επί χρόνια στο ρεπορτάζ για τα αυτοκίνητα, ενώ πριν δέκα περίπου μέρες με ένα συγκλονιστικό βίντεο είχε αποκαλύψει πως «δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ» και μίλησε για το ιατρικό λάθος που της στοίχισε εν τέλει τη ζωή.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μεταφέρεται το τελευταίο μήνυμά της, στο οποίο αναφέρει πως «μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα».
Αριάδνη Γερασιμίδου: Το συγκλονιστικό τελευταίο μήνυμά της
«Ουπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.

Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!

Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ!

Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους.

Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί! ?

Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.

Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!

Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)»