Πασίγνωστο μοντέλο αποκαλύπτει: «Κατεβαίνω στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ»

Πασίγνωστο μοντέλο αποκαλύπτει: «Κατεβαίνω στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ»

Ποιος να το περίμενε…

Μετά τις διεθνείς πασαρέλες τη δεκαετία του ’90 ως μοντέλο, αλλά και στη συνέχεια ως φωτογράφος, ο Σπύρος Πώρος ετοιμάζεται να κατέβει στον πολιτικό στίβο.

Το πρώην μοντέλο και -πλέον- καταξιωμένος φωτογράφος, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την καριέρα του στο εξωτερικό, αλλά και την υποψηφιότητά του στις βουλευτικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ.

«Ετοιμάζω εκθέσεις κι είμαι στο τομέα πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ. Θα κατέβω και τις βουλευτικές εκλογές, στη Μεσσηνία. Στο εξωτερικό, έχω καλύτερη αποδοχή, θαυμάζουν το έργο μου, στην Ελλάδα υπάρχουν οι κλίκες. Παλιά μου στοίχιζε» είπε αρχικά.

«Οι κλίκες στην Ελλάδα σε βάζουν σε μια κατάσταση απελπισίας. Οι πιο πολλοί είναι ατάλαντοι. Η σόουμπιζ στην Ελλάδα, είναι σαν την βουλγαρική ή σαν την αιγυπτιακή. Τα πρώτα μου λεφτά τα έφαγα σε γυναίκες… πλάκα κάνω. Τα έριχνα πάλι στη δουλειά» συμπλήρωσε ο Σπύρος Πώρος.

Για την οικογένειά του δήλωσε πως, «η κόρη μου θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Έχω καλή σχέση με τα παιδιά μου, άλλα δεν τα βάζω σημαία. Ότι τα παιδιά σε ολοκληρώνουν είναι βλακείες, για ανασφαλείς ανθρώπους, ολοκληρωνόμαστε μόνοι μας, τα παιδιά ανήκουν στο συμπάν. Το «αμάρτησα για το παιδί μου» είναι γελοία πράγματα».

Ποια celebrity απέρριψε ο Σπύρος Πώρος; «Απέρριψα την Πάρις Χίλτον, δεν την φωτογράφισα, ήμασταν φίλοι, βγαίναμε» αποκάλυψε ο φωτογράφος. «Σκηνοθέτησα ένα τραγούδι, που λέω εγώ στις φυλακές Κορυδαλλού» σημείωσε κλείνοντας.

«Δεν ψήφισα ποτέ…»: Κανείς δεν το περίμενε αυτό από το Γιώργο Νταλάρα!

Αίσθηση είχε προκαλέσει η δήλωση του Γιώργου Νταλάρα πως δεν ψήφισε ούτε μια φορά στη ζωή του ΠΑΣΟΚ, καθώς και ότι δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για κανέναν πολιτικό. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τη γνωριμία με την γυναίκα του.

Μιλώντας στην εφημερίδα «6 Μέρες» ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε εκφράσει την απόστασή του από το ΠΑΣΟΚ, παρά το γεγονός ότι η γυναίκα του Άννα Νταλάρα πολιτεύτηκε με το συγκεκριμένο κόμμα, εκλέχτηκε βουλευτής και διετέλεσε και Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο Γιώργος Νταλάρας, αφού είχε δηλώσει πως θα ήταν άδικο να πει ότι η επίθεση που δέχθηκε σε συναυλίες οφειλόταν στην πολιτική καριέρα της γυναίκας του, προσθέτει:

«Μα, γιατί με ταυτίζετε με το ΠΑΣΟΚ; Ήδη επί Ανδρέα Παπανδρέου είχα πει σε μια συνέντευξη ότι θα ήταν καλό να εισαγάγουμε πολιτικούς από την Άπω Ανατολή, γιατί τουλάχιστον εκείνοι όταν τους πιάσουν στα πράσα, κάνουν χαρακίρι. Ούτε μια φορά δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ. Κι ας είχε και σημαντικούς ανθρώπους με τους οποίους θα μπορούσα να συνεννοηθώ. Με τον Αλέκο Παπαδόπουλο π.χ ή τον Λαλιώτη, τον Τρίτση, τον Γεννηματά…».

Πρόσθεσε πάντως ότι είναι κρίμα που το κόμμα συρρικνώνεται και πως θα έπρεπε να αναγεννηθεί.

 346 total views,  2 views today

.