29 Μαρτίου, 2024

«Πάω για κατ@@ρημ@»: Η πρώτη αντίδραση της Ζέτας Μακρυπούλια μετά τον «κόλαφο» σχολιών στα social media

«Πάω για κατ@@ρημ@»: Η πρώτη αντίδραση της Ζέτας Μακρυπούλια μετά τον «κόλαφο» σχολιών στα social media

Η χιουμοριστική ανάρτηση – απάντηση σε όσους την έκραξαν

Σάλο προκάλεσε στα social media η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια για την άσχημη εμπειρία που είχε στο αεροδρόμιο.

Η ηθοποιός ρίχνει ευθύνες στην αεροπορική εταιρεία, καθώς η ίδια είχε πάει στην τουαλέτα και για καθυστέρηση 3 λεπτών δεν την περίμεναν με αποτέλεσμα να μην πάει στον προορισμό της.

Η απάντηση της Ζέτας Μακρυπούλια μετά το «κράξιμο» στα social media

Επειδή ωστόσο το όλο ζήτημα πήρε εκτάσεις και μάλιστα οι περισσότεροι κατηγόρησαν την Μακρυπούλια για το ξέσπασμα της, η ίδια τη Δευτέρα 5/6 δημοσίευσε μέσω instagram την όλο νόημα απάντησή της.

 

«Πάω για κατ@@ρημ@»: Η πρώτη αντίδραση της Ζέτας Μακρυπούλια μετά τον «κόλαφο» σχολιών στα social media

 

«Ω ρε κάτι καλάμια που καβαλάει ο κόσμος…»: «Βροχή» τα σχόλια στο Twitter για την Ζέτα Μακρυπούλια και την επίθεση σε αεροπορική εταιρεία

Σούσουρο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες με την Ζέτα Μακρυπούλια και την εξοργισμένη δήλωσή της στα social media για γνωστή αεροπορική εταιρεία, με την οποία επρόκειτο να ταξιδέψει για Σάμο ώστε να περάσει του Αγίου Πνεύματος. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχασε το αεροπλάνο για τρία λεπτά καθώς δεν έγινε καμία ανακοίνωση.

«Όταν κατέβηκα κάτω, λέω ας πάω και λίγο στην τουαλέτα 1′ να μην το έχω κι αυτό στο νου μου. Φτάνω λοιπόν, στο check in κι ήταν άδειο. Ήταν δύο κοπέλες που δεν είχαν και πρόθεση να βοηθήσουν. Λέω παρακαλώ για τη Σάμο;. Μου λένε το χάσατε, έπρεπε να ήσασταν εδώ 20′ πριν” λέω μα είμαι 20′ πριν εδώ. Όχι, είναι και 43′ μου απαντούν, έχετε αργήσει 3′ ολόκληρα λεπτά Λέω κάνατε κάποια ανακοίνωση; Γιατί δεν άκουσα κάτι. Ήμουν στο αεροδρόμιο, απλά είχα μπει στην τουαλέτα» ανέφερε, μεταξύ άλλων η Ζέτα Μακρυπούλια.

Μάλιστα, από χθες Κυριακή 4/6 που έγινε γνωστή η είδηση το όνομα της ηθοποιού και της αεροπορικής εταιρείας βρίσκονται στα πρώτα trends του Twitter.

Οι χρήστες των social media τα έβαλαν με την Ζέτα Μακρυπούλια που αργοπόρησε και έχασε την πτήση της, υποστηρίζοντας τις αεροπορικές γραμμές. Φυσικά δεν έλειψαν και το… τρολάρισμα!

https://twitter.com/Harhalas/status/1665656545332322305?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1665656545332322305%7Ctwgr%5E5ff42a7349c89f539f6a8d2a7fb29a4f2b1bf90f%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.athensmagazine.gr%2Farticle%2Fgossip%2F636694-paw-gia-kat-rhm-h-prwth-antidrash-ths-zetas-makrypoylia-meta-ton-kolafo-sxoliwn-sta-social-media