24 Απριλίου, 2024

Παντρεύτηκε ο Μύρωνας Στρατής: Ποια η εντυπωσιακή νύφη Κατερίνα Ζαπάρδα [φωτο]

Παντρεύτηκε ο Μύρωνας Στρατής: Ποια η εντυπωσιακή νύφη Κατερίνα Ζαπάρδα

Ο τραγουδιστής και η εκλεκτής της καρδιάς του Κατερίνα Ζαπάρδα έχουν αποκτήσει ένα γιο και είναι μαζί πέντε χρόνια.

Στο κλαμπ των παντρεμένων ανήκει από χθες ο Μύρωνας Στρατής.

Ο τραγουδιστής ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με εκλεκτή της καρδιάς του, ιδιωτική υπάλληλο, Κατερίνα Ζαπάρδα.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Νικόλα ο οποίος έγινε ενός έτους.

Ο γάμος Μύρωνα Στρατή-Κατερίνας Ζαπάρδα πραγματοποιήθηκε στο Κορωπί σε πολύ στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο.

Οι δυο τους εξάλλου κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αναγγελία του γάμου τους είχε δημοσιευτεί στις αρχές Ιούλιου, ενώ την αποκάλυψη για το ευτυχές γεγονός, που πραγματοποιήθηκε απόγευμα της Παρασκευής, έκανε ο καλός τους φίλος, Σπύρος Σαμοΐλης, αναρτώντας μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.

«Αύριο λάμπει ο ουρανός, αύριο λάμπει η μέρα, αύριο στεφανώνεται αϊτός την περιστέρα» έγραψε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ως «αϊτό» τον τραγουδιστή και ως «περιστέρα» την αγαπημένη του.

Στα social media από καλεσμένους του ζευγαριού ανέβηκαν φωτογραφίες από το γάμο:

«Με την Κατερίνα γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε ένα νοσοκομείο. Δεν είναι δύσκολο αν θέλεις να μην κυκλοφορήσει η σχέση σου.

Αν πας σε κάποια πρεμιέρα χέρι-χέρι με την αγαπημένη σου, είναι σαν να την παρουσιάζεις. Δεν κρυβόμουν, απλά δεν το “πούλησα”. Με την Κατερίνα μένουμε μαζί εδώ και έναν χρόνο στο σπίτι μου στη Νέα Σμύρνη.

Η συγκατοίκηση είναι μια χαρά. Είναι σημαντικό σε μία σχέση ο ένας να μη σπάει τα νεύρα του άλλου. Περνάμε καλά, αν και προς το παρόν δεν έχουμε μιλήσει για γάμο.

Το ότι θέλω να γίνω μπαμπάς το ξέρω από πολύ νωρίς, γιατί οι γονείς μου είναι πολλοί νέοι και μου αρέσει αυτό, θέλω να δημιουργήσω και εγώ οικογένεια μικρός», είχε πει ο Μύρωνας για την οικογενειακή ζωή του με την Κατερίνα του και τον γιο τους Νικόλα.

Σήμερα, αυτό το κεφάλαιο της ζωής του τραγουδιστή είχε happy end με τον ίδιο αλλά και τη σύζυγό του να λάμπουν από ευτυχία, καθώς δέχονταν τα πειράγματα από τους φίλους τους μετά το τέλος του μυστηρίου.

Μάλιστα, κατά την έξοδό τους από το γραφικό εκκλησάκι όπου παντρεύτηκαν, «έφαγαν» τόσο πολύ ρύζι που σχεδόν το… έφτυναν.