Πάνος Βλάχος: «Αυτό που γίνεται από τους ανθρώπους της τηλεόρασης προκαλεί φόβο και διχασμό»

Πάνος Βλάχος: «Αυτό που γίνεται από τους ανθρώπους της τηλεόρασης προκαλεί φόβο και διχασμό»

Ο Πάνος Βλάχος, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» με τη Μπέττυ Μαγγίρα, ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του και απάντησε πως πρόθεση του δεν ήταν να θίξει ή να υποτιμήσει κάποιον, που κάνει τη δουλειά του με γνησιότητα και ηθική.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αν οι δηλώσεις μου παρερμηνεύτηκαν, ζητώ συγγνώμη. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι διχάζει πάρα πολύ η ερώτηση για πρόσωπο και όχι η ερώτηση για ιδέες. Αν με ρωτήσεις εσύ για τη θρησκεία, το θέατρο, τον κορονοϊό ή την επιστήμη μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση. Αλλά να με ρωτάς για πρόσωπα, πιστεύω πως αυτό δημιουργεί διχασμό και οι πρωινές εκπομπές το κάνουν αυτό από πάντα. Δεν έχω εγώ κανένα θέμα με τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Αλλά λέω πως αυτό το πράγμα που γίνεται δημιουργεί διχασμό και φόβο σε μια κοινωνία που είναι ήδη και διχασμένη και φοβισμένη.

Όσοι άνθρωποι βγαίνουν και ρωτάνε ανθρώπους μόνο και μόνο για να σχολιάσουν πρόσωπα, κατά την ταπεινή μου άποψη, πιστεύω ότι κάνουν ριάλιτι. Δεν είναι όλοι το ίδιο και δεν ήθελα να υποτιμήσω κανένα. Καταλαβαίνω τη δουλειά σας και τη σέβομαι και την κάνετε με πολύ μεγάλο πάθος».

Πάνος Βλάχος: Επικαλείται ένα έγκλημα από τους έχοντες το «μαρκούτσι»

Θυμίζουμε πως ο Πάνος Βλάχος, πρόσφατα, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο να κάνει ένα σχόλιο σχετικά, με την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος». Τότε ο ηθοποιός απάντησε: «Θέλω να μείνω μακριά από τον διχασμό, τον φόβο και το μαδομ@υνι που γίνεται. Θέλω να βρίσκω τι μπορεί να με κάνει να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους και όχι να απομακρυνθώ. Η ατάκα του Γιάννη Κακλέα, ουδείς αναντικατάστατος για τον Άρη Σερβετάλη, είναι πολύ σημαντική για να την αμφισβητήσει ο Πανούλης ο Βλάχος. Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, ναι. Πιστεύω ότι επιτελείται ένα έγκλημα από τους έχοντες το μαρκούτσι και τις εκπομπές αυτό το διάστημα. Γιατί προσπαθείτε να ρίξετε και άλλο φόβο και υπάρχει μια μέγγενη φανατισμού και μάχης στην οποία εσείς ρίχνετε λάδι στη φωτιά και γουστάρετε πάρα πολύ. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη για τις ιδέες, τον Θεό, την ελευθερία, τον κορονοϊό και την επιστήμη και την εκφράζω δυνατά. Αλλά να μπω σε αυτή την χυδαία διαδικασία που βάζετε τους ανθρώπους της Τέχνης να παίξουν ριάλιτι, ενώ δεν πληρώνονται από ριάλιτι, δεν θα μπω».

Τσουρός και Μελέτη σε Βλάχο: «Στο μαρκούτσι διαφημίζουν τις δουλειές τους»

Ακούγοντας τις δηλώσεις αυτές, ο Κώστας Τσουρός ξέσπασε λέγοντας: «Αυτά που είπε ο Πάνος Βλάχος εγώ δεν τα είχα ακούσει. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Όταν ρωτάμε τους συναδέλφους του ηθοποιούς για ένα θέμα, το οποίο έχει προκύψει στο θέατρο. Ρωτάμε ποια είναι η γνώμη σας. Αυτό είναι χυδαία ερώτηση για κάποιον; Δεν πήγαμε να ρωτήσουμε ούτε ποδοσφαιριστές, ούτε δικαστές για τον Άρη Σερβετάλη. Ούτε να ρίξουμε φόβο θέλουμε… Είναι μια ερώτηση που κάνουμε σε συναδέλφους του ηθοποιούς. Ευτυχώς για μένα υπάρχουν και άνθρωποι από τον χώρο σας, αγαπητέ Πάνο Βλάχο, που όταν δίνουν μια συνέντευξη, θέλουν να λένε πράγματα και όχι απλά να δίνουν συνεντεύξεις και να μην λένε ποτέ τίποτα. Οπότε λογικό είναι αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι ο φόβος που δίνουμε εμείς αλλά το ότι οι συνάδελφοι σου απαντάνε σε αυτό που ρωτάνε. Αν εσύ επιλέγεις όντως να μην απαντάς, καλά κάνεις αλλά με αυτό που λες κρίνεις τους συναδέλφους σου και όχι τους δημοσιογράφους. Στο μαρκούτσι διαφημίζουν τις δουλειές τους. Επέλεξε αντί να πάρει θέση για το θέατρο να την πέσει στην τηλεόραση».

Με τη σειρά της, η Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε: «Εγώ τον εκτιμώ και τον συμπαθώ ιδιαίτερα τον συγκεκριμένο ηθοποιό, αλλά μου κάνει εντύπωση αυτό που εισέπραξα εγώ. Πραγματικά δεν το περίμενα όταν ακούστηκε αυτό με το μαρκούτσι, το ότι επιτελείται ένα έγκλημα… Έδωσα λίγο παραπάνω προσοχή στα λεγόμενα του και νομίζω ότι αυτό που ουσιαστικά εξέφρασε μέσα από αυτή την δήλωση, την οποία δεν ασπάζομαι καθόλου, είναι μια συσσωρευμένη άποψη».

 440 total views,  2 views today

.