11 Δεκεμβρίου, 2023

Παναθηναϊκός: «Διαιτησία που πηγαίνει το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω»

Παναθηναϊκός: «Διαιτησία που πηγαίνει το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία του Πέτρου Τσαγκαράκη στο νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και στις πέντε περιπτώσεις όπου το VAR απέτρεψε την αλλοίωση της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τα Γιάννενα με τον VAR να υποδεικνύει το λάθος του Πέτρου Τσαγκαράκη, ο οποίος αρχικά δεν έδωσε το πέναλτι του Μορέιρα πάνω στον Κουρμπέλη.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη φάση, οι «πράσινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση για την διαιτησία στους Ζωσιμάδες, υπενθυμίζοντας πως αυτή ήταν η πέμπτη φορά που το VAR δεν επιτρέπει αλλοίωση του αποτελέσματος

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Για ακόμα μία φορά απόψε στα Ιωάννινα γίναμε μάρτυρες μιας διαιτησίας που πηγαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο χρόνια πίσω. Σε μία πεντακάθαρη ανατροπή του Δημήτρη Κουρμπέλη στις καθυστερήσεις, χρειάστηκε να κληθεί στο VAR ο διαιτητής για να καταλογίσει το προφανές.

Παράλληλα, στο 26ο λεπτό σε χέρι του αμυνόμενου εντός περιοχής του ΠΑΣ Γιάννινα, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας, ενώ στο 72ο λεπτό αρνήθηκε να δώσει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, Μπαλάν για σκληρό μαρκάρισμα στον Σένκεφελντ.

Είναι η πέμπτη φορά που χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί το VAR για να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και να αποτραπεί η εις βάρος του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού αλλοίωση της βαθμολογίας».