28 Μαρτίου, 2024

Παναγιώτης Μπουραντώνης: Στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη με νέο τραγούδι

Παναγιώτης Μπουραντώνης: Στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη

με νέο τραγούδι

 

Τον Παναγιώτη Μπουραντώνη τον γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη του διασκευή με την Μαρία Ιακώβου, στο τραγούδι του Νίκου Καρβέλα «Μέτρα», το οποίο ξεπερνάει το 1.600.0000 προβολές στο YouTube!

Ο νεαρός καλλιτέχνης γνωρίζει επίσης  επιτυχία μέσα από την πλατφόρμα του Τικ Τοκ, όπου τα βίντεο με αναφορές στο όνομα του έχουν χιλιάδες προβολές και έχουν ξεπεράσει το 1.500.000 χασταγκς! Την δεδομένη χρονική στιγμή εμφανίζεται στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη με μεγάλη επιτυχία και  θεωρείται ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης της νέας γενιάς!

Το νέο του τραγούδι υπογράφει ο μουσικοσυνθέτης, Δημήτρης  Κορδατζής, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός για τις μεγάλες επιτυχίες του Νότη Σφακιανάκη όπως το «ταξίδεψέ με», το «τοπίο γκρίζο» επιτυχίες του  Γιάννη Πλούταρχου όπως το «σε χάνω» καθώς και για πολλές μεγάλες συνεργασίες μεταξύ των οποίων είναι και τα «αντικείμενα» της Γλυκερίας!
Μια συνεργασία, λοιπόν, σε στίχους του Παναγιώτη Μπουραντωνη και μουσική του Δημήτρη Κορδατζη! Συγκεκριμένα, μας παρουσιάζουν
ένα πρωτοποριακό ζεϊμπέκικο, σε ένα μοναδικό videoclip, του οποίου την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο βραβευμένος σκηνοθέτης, Philip memo!