28 Μαρτίου, 2024

«Παίρνω φάρμακα, είμαι σε άθλια κατάσταση»: Μίλησε για πρώτη φορά ο Γιώργος Μαρίνος!

«Παίρνω φάρμακα, είμαι σε άθλια κατάσταση»: Μίλησε για πρώτη φορά ο Γιώργος Μαρίνος!

Δύσκολες στιγμές για τον καλλιτέχνη

Ο Γιώργος Μαρίνος είναι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης, ο οποίος έκανε μεγάλη επιτυχία όχι μόνο ως παρουσιαστής, αλλά και ως ηθοποιός. Ο ίδιος μίλησε για πρώτη φορά για την απόφασή του να αποσυρθεί, αποκαλύπτοντας πως είναι σε άθλια κατάσταση και παίρνει φάρμακα.

Σήμερα, ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε ένα σπίτι στη Βούλα και αυτό του έχει στοιχίσει πολύ.

«Προτίμησα να φύγω από τον χώρο πριν έρθει η ώρα που θα αποφάσιζαν άλλοι να με «φύγουν». Αλλά έπρεπε να σταματήσω , γιατί μεγαλώνω και δεν ήθελα να γίνω ξεφτίλα», δήλωσε στο περιοδικό ciao και συνέχισε: «Δεν ήθελα να ξεφτιλιστώ, γιατί έχω δει πολλούς σταρ να γίνονται χάλια.

Δεν περίμενα να μου στοιχίσει όμως τόσο πολύ, σε σημείο που να χρειαστεί να επισκεφτώ γιατρό. Ακόμη και ενενήντα χρονών να ήμουνα πάλι θα πάθαινα κατάθλιψη αν σταματούσα τη δουλειά μου».

 

Γιώργος Μαρίνος
EUROKINISSI

 

Ο showman πιο ειλικρινής από ποτέ δεν δίστασε ν’ αποκαλύψει ότι περνάει πολλά συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα, αφού η δουλειά του ήταν όλη του η ζωή.

Μάλιστα, νιώθει πικρία για κάποιους συναδέλφους του, οι οποίοι δεν βρίσκονται στο πλευρό του. «Να πω την αλήθεια, αισθάνομαι ριγμένος από την όλη κατάσταση, αλλά δόξα τω Θεώ πέρασα σπουδαία. Κυρίως, όμως έχω παράπονα από τους ιθύνοντες που συνήθως κρύβονται και από τους οποίους ποτέ δεν ζήτησα τίποτα.

Αυτό μου έχει προκαλέσει κατάθλιψη, παίρνω κάποια φάρμακα και ακολουθώ θεραπευτική αγωγή. Θέλω κάποια στιγμή να γίνω καλά και να μιλήσω για όσα με πίκραναν».

Ήταν πολύ ερωτευμένος: Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας του Γιώργου Μαρίνου (photo)

Ο Γιώργος Μαρίνος έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και πολλά χρόνια, γεγονός που είχε επιβεβαιώσει και η Κατιάνα Μπαλανίκα. Οι δυο τους μπορεί να χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, αλλά διατήρησαν άριστες επαφές με τον γνωστό showman να κάνει μια κίνηση «ματ», καθώς ήταν πολύ ερωτευμένο μαζί της.

Γιώργος Μαρίνος: Η ομοφυλοφιλία και ο μεγάλος του έρωτας

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ο πρώτος επώνυμος που βγήκε και μίλησε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του στα μέσα του 1960, σε μια συντηρητική Ελλάδα. Είχε αποκαλύψει και στους γονείς του στα δεκαέξι του χρόνια πως είναι ομοφυλόφιλος.

Παρ’ όλα αυτά όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, ο μεγάλος έρωτας της ζωής του ήταν η ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα. Ήταν σύντροφοι για τέσσερα χρόνια στα τέλη της δεκαετίας του ’60. Όπως έχει πει δεν θέλησε να προχωρήσει σε γάμο και να κάνει παιδιά, γιατί θεωρούσε πως θα ήταν άδικο για το παιδί του να υποστεί το «αμαρτωλό» παρελθόν του.

Ο Γιώργος Μαρίνος ερωτευμένος με την Κατιάνα Μπαλανίκα

Παρ’ όλα αυτά οι δρόμοι τους δεν χώρισαν, ούτε επαγγελματικά, ούτε φιλικά. Συνεργάστηκαν για χρόνια στη «Μέδουσα» και η φιλία τους παραμένει μέχρι σήμερα. Μάλιστα στο σπίτι του στο Βουτζά, είχε το δικό της δωμάτιο για να μένει όποτε ήθελε.

Η μοναχική ζωή και τα πάθη του Γιώργου Μαρίνου

Στην προσωπική του ζωή ήταν ιδιαίτερα μοναχικός. Τα δύο του πάθη ήταν πάντα η αστρολογία και τα σκυλιά του. Πριν από μερικά χρόνια αποχώρησε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και απομονώθηκε στο σπίτι του στο Νέο Βουτζά, μια περιοχή κοντά στη Ραφήνα.

Το τηλέφωνο του σταμάτησε να χτυπά και να δέχεται προτάσεις, ενώ ο ίδιος βυθιζόταν όλο και πιο βαθιά στη μοναξιά και την κατάθλιψη. Μετά την περιπέτεια της υγείας του και το σοκ που υπέστη από τη ληστεία που έγινε πριν από δύο χρόνια στην κατοικία του, αποφάσισε να το πουλήσει και να μείνει στο κέντρο. Συγχρόνως σταμάτησε να γράφει και την αυτοβιογραφία του, που με τόσο ενθουσιασμό είχε ξεκινήσει πριν από λίγο καιρό.