20 Απριλίου, 2024

Οργή στα social media για την Τατιάνα Στεφανίδου και το σχόλιο για τον Ιάσονα

Οργή στα social media για την Τατιάνα Στεφανίδου και το σχόλιο για τον Ιάσονα

ργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media το σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου για το βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου έξω από τη Βουλή με την εμπλοκή του οχήματος της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη και τη μηχανή του 23χρονου Ιάσονα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τη σφοδρή σύγκρουση.

Η Τατιάνα Στεφανίδου βλέποντας το βίντεο έκανε λόγο για υπερβολική ταχύτητα από την πλευρά του 23χρονου, παρότι το δυστύχημα προκλήθηκε από το υπηρεσιακό όχημα, το οποίο παράνομα στρίβει για να εισέλθει στη Βουλή και ενώ τα οχήματα στο αντίθετο ρεύμα είχαν προτεραιότητα. Η γνωστή παρουσιάστρια έθεσε ερωτήματα για την ταχύτητα της μηχανής, η οποία πέρασε με πράσινο, γεγονός που προκάλεσε πλήθος οργισμένων και υβριστικών σχολίων με πολλούς να τονίζουν πως αποσιώπησε την παρανομία του αστυνομικού.

«Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στρίβει αργά και προσεκτικά και η μηχανή του παιδιού, χωρίς να σταματήσει καθόλου, πέφτει με τρομερή ταχύτητα επάνω του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου, με το σχόλιό της να γίνεται πρώτο trend στο Twitter.

Μετά το σάλο η παρουσιάστρια με ανάρτησή της στο Facebook ισχυρίστηκε πως τα λεγόμενά της «παρερμηνεύτηκαν». «Είπα, με σκοπό την προστασία του 23χρονου Ιάσονα, οτι ίσως η ταχύτητα του συγκεκριμένου video να είναι πιο γρήγορη από την πραγματική. Κάποιοι το ερμήνευσαν με ακριβώς τον αντίθετο τρόπο. Είναι ξεκάθαρο ήδη από τις εκπομπές που έχουμε προβάλει στις 15, 16 & 17/3 και είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο στη σελίδα www.alphatv.gr/tlive ότι ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος έστριψε παράνομα και δεν υπήρχε στο σημείο τροχονόμος όπως όφειλε. Επίσης, πως ο 23χρονος μοτοσικλετιστής ήταν νόμιμος!», αναφέρει.

Δείτε το βίντεο – απόσπασμα από την εκπομπή και ορισμένες ενδεικτικές αναρτήσεις στο Twitter