Οργή Μαργαρίτας Θεοδωράκη για δημοσίευμα: «Γιατί θέλουν να με ξεκάνουν; Ποιο το όφελος;» [φωτο]

Οργή Μαργαρίτας Θεοδωράκη για δημοσίευμα: «Γιατί θέλουν να με ξεκάνουν; Ποιο το όφελος;»

Τι απάντησε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη σε δημοσίευμα που αποκάλυπτε τα φερόμενα ως «μυστικά» της οικογένειας της, τις διαφωνίες, τις ασθένειες ακόμα και απόπειρες αυτοκτονίας;

Με ένα κείμενο που υπογράφει ο γιος της Μίκης, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη επιτίθεται με οργή σε δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» λέγοντας:

«Ο γιος μου Μίκης με υπερασπίζεται. Όποιος μ’ αγαπάει και κατανοεί τη σκευωρία, ας το αναρτήσει στο προφίλ του!

Επιτέλους να φανεί η αλήθεια.

Γιατί θέλουν να με ξεκάνουν; Για ποιον είναι το όφελος;».

Στο κείμενο που ανήρτησε ο γιος της Μίκης λέει σχετικά για το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος:

«Αναφέρομαι στο συγκεκριμένο άρθρο του – Πρώτου θέματος, για τη χολή και το ξεμπρόστιασμα με υπερμεγενθυμένα τα γεγονότα της οικογενείας με βασικό επίκεντρο – θύμα τη μάνα μου και με πασιφανή στρέβλωση των όσων ζει η οικογένεια σε όλο το διάβα των χρόνων γενικότερα.

Θα πρέπει να πάρουν πίσω όλα όσα λεν και να αισθανθούν ντροπή για το ξεμπρόστιασμα αυτό μόνο και μόνο για να τραβήξουν την προσοχή του κοινού για ένα μεροκάματο.

Η μάνα μου μπορεί να έχει ζήσει έντονες εμπειρίες όπως και ο αδερφός της και θείος μου, ποτέ όμως δεν θέλησε να διασύρει το όνομα του πατέρα της.

Καλώ τώρα τη διάψευση των όλων όσων αναρτήθηκαν διότι υπάρχει πάντοτε η ανοχή στις ιστορίες των μεγάλων οικογενειών και όχι ο διασυρμός γεγονότων που υπερμεγενθύνονται.

Ντροπή τους σε όλο το επιτελείο της εφημερίδας, προτρέπω να ανακαλέσουν αμέσως και ζητώ την στήριξη των περισσότερων όσων διαβάσουν την ανάρτηση.

Παρακαλώ να γίνει ευρέως γνωστή η ανάρτηση μου αυτή!

Μίκης».

Σημειώνεται ότι το επίμαχο άρθρο του Πρώτου Θέματος φέρεται να φέρνει όλα τα «άπλυτα» της οικογένειας Θεοδωράκη στη φόρα.

Μιας οικογένειας που έχει ταλαιπωρηθεί από πολλά, εξορίες, βασανιστήρια, ταξίδια, βία, ψυχικές ασθένειες, ακόμα και απόπειρες αυτοκτονίας των παιδιών της.

Όμως τελικά, η οικογένεια του Μίκη Θεοδωράκη, ακόμα και στην κηδεία του, απέδειξε ότι μπορεί να θρηνήσει για τον πατέρα και παππού της με αξιοπρέπεια και σεβασμό, όπως αποτυπώθηκε στο συγκινητικό τραγούδισμα του «Παλικαριού» από την κόρη του Μαργαρίτα.

 908 total views,  2 views today

.

Απάντηση