29 Μαρτίου, 2024

Ορεστιάδα: Συνελήφθη στρατιωτικός για βιασμό 14χρονου – Με χειροπέδες και ο ανήλικος

Ορεστιάδα: Συνελήφθη στρατιωτικός για βιασμό 14χρονου – Με χειροπέδες και ο ανήλικος

Στη σύλληψη ενός 25χρονου για τον βιασμό 14χρονου προχώρησαν οι αρχές. Μετά τον βιασμό, ο ανήλικος χτύπησε τον στρατιωτικό και πήγε να του πάρει το κινητό.

Στη σύλληψη ενός 25χρονου στρατιωτικού που κατηγορείται για βιασμό 14χρονου προχώρησαν αστυνομικοί στην Ορεστιάδα το Σάββατο (1/4), ενώ παράλληλα συνελήφθη και το θύμα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μετά τον βιασμό του παιδιού, ο ανήλικος τον καταδίωξε και προσπάθησε να τον ληστέψει. Τον χτύπησε και τον τραυμάτισε, με τον στρατιωτικό να ειδοποιεί στη συνέχεια την αστυνομία και το κουβάρι της υπόθεσης να ξετυλίγεται

Από τα στοιχεία που ανακοίνωσε η αστυνομία, προκύπτει ότι ο στρατιωτικός γνώρισε τον 14χρονο στο διαδίκτυο. Έκλεισαν ραντεβού και βρέθηκαν σε αποθήκη του ΟΣΕ στην Ορεστιάδα. Μετά τον βιασμό του παιδιού, ο 25χρονος σηκώθηκε να φύγει, αλλά το ανήλικο θύμα άρχισε να τον καταδιώκει. Όταν τον έφτασε άρχισε να τον γρονθοκοπεί και προσπάθησε να πάρει το κινητό τηλέφωνο που είχε ο 25χρονος.

Ο στρατιωτικός ειδοποίησε την αστυνομία και πολύ γρήγορα και οι δύο συνελήφθησαν. Ο μεν 25χρονος για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικο και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και ο δε 14χρονος για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η στρατονομία και ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο που βρίσκεται στο Διδυμότειχο.

Ο 25χρονος στρατιωτικός (ΕΠΟΠ) νοσηλεύεται σε νοσοκομείο φρουρούμενος από στρατονόμους.