19 Απριλίου, 2024

Ομοφυλόφιλα ζευγάρια μπορούν να βαφτίζουν τα παιδιά που υιοθετούν με παπά και νόνα σε Ορθόδοξη εκκλησία.

Ομοφυλόφιλα ζευγάρια μπορούν να βαφτίζουν τα παιδιά που υιοθετούν με παπά και νόνα σε Ορθόδοξη εκκλησία.

Μια συγκλονιστική είδηση διαβάζουμε στο ekklisiaonline.gr που δείχνει την κατάντια της Ορθοδοξίας επί ημερών Ιερώνυμου. Ομοφυλόφιλα ζευγάρια μπορούν να βαφτίζουν τα παιδιά που υιοθετούν με παπά και νόνα σε Ορθόδοξη εκκλησία.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα εκκλησιαστικών θεμάτων, οι σχεδιαστές μόδας  Ευάγγελος Μπούσης και ο Πίτερ Ντούντας επέλεξαν να έρθουν στην Ελλάδα για τη βάφτιση των παιδιών τους, η οποία πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Μας είναι αδιάφορος ο σεξουαλικός προσανατολισμός των κυρίων αυτών και από τη στιγμή που θέλησαν να υιοθετήσουν δύο παιδιά, έχουν δικαίωμα να τα βαφτίσουν. Από πότε όμως η Ορθοδοξία βαφτίζει παιδιά ομοφυλόφιλων; Μέσα σε Ορθόδοξη Εκκλησία. Ποιος υπέγραψε ως “μητέρα” και ποιος ως “πατέρας”; Το επόμενο βήμα είναι να τελούνται και γάμοι μεταξύ ανδρών σε θρησκευτική και όχι πολιτική τελετή.

Σχετικά με το “μυστήριο”, νονές των παιδιών είναι το μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολινί και η χρυσή κληρονόμος, Ευγενία Νιάρχου, η οποία διατηρεί στενή φιλία με τους διάσημους σχεδιαστές μόδας.

Τα παιδιά του ζευγαριού πήραν τα ονόματα Αλέξιος και Ελένη.

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε το πάρτι της βάφτισης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, όπου επίτιμη καλεσμένη ήταν η Άννα Βίσση, η οποία τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες της.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η Σοφία Καρβέλα και ο (πρώην) σύζυγός της Θανάσης Πανουργιάς ταξίδεψαν στην Ελλάδα, ώστε να παρευρεθούν στη βάφτιση!

Το παρών στη βάφτιση έδωσε και η στενή φίλη του ζευγαριού Βίκυ Καγιά!

Τη βάφτιση των δύο παιδιών ευλόγησε μάλιστα και ο Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο οποίος ταξίδεψε στην Αθήνα γι αυτό τον σκοπό αφού ο Ιερώνυμος δεν γινόταν να βρίσκεται εκεί λόγω της νομοθεσίας. Ένα εμπόδιο που, όπως μαθαίνουμε, θα “Διευθετήσει” σύντομα ο Κούλης… Και κρατήστε αυτό που σας λέμε…