28 Μαρτίου, 2024

Ολόγυμνη με μαύρες μπότες – Η κόρη της Κρόφορντ με εφαρμοστά λατέξ και μαύρους κορσέδες

πανέμορφη μαμά της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στην πρόσφατη φωτογράφηση της Κάια Γκέρμπερ για την ιαπωνική Vogue.

H 18χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ, που ακολουθεί με μεγάλη επιτυχία τα χνάρια της διάσημης μητέρας της, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό με εφαρμοστά λάτεξ σύνολα, που αναδεικνύουν τις καμπύλες της, καλαίσθητες διαφάνειες και σέξι μαύρα κορμάκια.

Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει σε όλο του το μεγαλείο το καλλίγραμμο κορμί της, ποζάροντας ολόγυμνη με μαύρες μπότες με έναν κορσέ που αφήνει ακάλυπτο το εντυπωσιακό της στήθος.kaia

Αυτό που «κλέβει» πάντως την παράσταση στην καυτή φωτογράφηση δεν είναι το κορμί του νεαρού μοντέλου αλλά το πρόσωπό της, που την κάνει να μοιάζει με… δίδυμη αδερφή της μητέρας της, όταν ήταν περίπου στην ίδια ηλικία. Την ομοιότητα αυτή υπογραμμίζει σε άρθρο του το Page Six, συγκρίνοντας τις πρόσφατες φωτογραφίες της Κάια με παλαιότερες της Σίντι Κρόφορντ, όταν η τελευταία ήταν 22 ετών.kaiaa

«Οι μελαχρινές καλλονές έχουν γίνει αντικείμενο σύγκρισης πολλές φορές αφότου η Γκέρμπερ έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα το 2017. Η Vogue, σε άρθρο της τον περασμένο Μάρτιο, έκανε μία ανασκόπηση από τις φορές που μαμά και κόρη έμοιαζαν με δίδυμες αδερφές», αναφέρει το δημοσίευμα, τονίζοντας πάντως ότι υπάρχει μία σημαντική διαφορά μεταξύ τους: Μόνο η μία έχει «στολίσει» το σώμα της με πολλά μικρά τατουάζ.

https://www.instagram.com/p/CC5VhR4h8w4

 

https://www.instagram.com/p/CC6Jfshj_qv

Η Γκέρμπερ είναι η κόρη της 54χρονης Σίντι Κρόφορντ με τον επιχειρηματία Ράντι Γκέρμπερ. Το ζευγάρι έχει έναν ακόμη γιο, τον 21χρονο Πρίσλεϊ Γκέρμπερ, επίσης μοντέλο.

Η 18χρονη χαρακτήρισε την τελευταία δουλειά που έκανε πριν την καραντίνα, για το τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue, ως «την καλύτερη που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς». «Είναι δύσκολο να μη σου λείπει η δουλειά σου όταν σου δίνει την ευκαιρία να περιβάλλεσαι από τόσο ταλαντούχους ανθρώπους», έγραψε στο Instagram ποστάροντας μερικές από τις φωτογραφίες και ευχαριστώντας τους φωτογράφους της.

 

https://www.instagram.com/p/CC4_nnZDMfZ