29 Μαρτίου, 2024

Oλγα Κεφαλογιάννη – Γάμος με Μίνωα Μάτσα: Δείτε το αιθέριο νυφικό που σχεδίασε η ίδια [φωτο]

Oλγα Κεφαλογιάννη – Γάμος με Μίνωα Μάτσα: Δείτε το αιθέριο νυφικό που σχεδίασε η ίδια

Η Ολγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνωας Μάτσας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τη Δευτέρα 3 Μαΐου και η χαρμόσυνη είδηση γνωστοποιήθηκε από τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας με μια ανάρτηση στο Instagram.

«“Νυνί δε μένει πίστις, ελπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη”. Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ολγα Κεφαλογιάννη, στην οποία απεικονίζονταν τα χέρια του ζευγαριού με τις βέρες τους.

Πρόκειται για ένα απόσπασμα από τον «Ύμνο της αγάπης», ο οποίος συχνά αναφέρεται ως ο Ύμνος των Ύμνων της Καινής Διαθήκης και στα εκκλησιαστικά κείμενα ως το Κεφάλαιο της Αγάπης. Το κείμενο μάλιστα διαβάζεται κατά την ακολουθία του μυστηρίου του γάμου.

Και μπορεί να μην έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες του γάμου, όμως το πρωί της Τετάρτης ο Αρης Καβατζίκης, μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», αποκάλυψε κάποια πράγματα, ενώ έδειξαν και μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού, όπου Ολγα Κεφαλογιάννη και Μίνωας Μάτσας ποζάρουν με την οικογένειά τους λίγο μετά το Μυστήριο. Παράλληλα, αποκάλυψε πως το ζευγάρι εμφανίστηκε υπό το τραγούδι «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου», τους στίχους του οποίου έχει γράψει ο παππούς του γνωστού συνθέτη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με κουμπάρα την εξαδέλφη της Ολγας Κεφαλογιάννη, Χρυσή Βαρδινογιάννη, και την Τζένη Μήτση. Η Χρυσή Βαρδινογιάννη συνοδευόταν από τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, επιστήθιο φίλο και συνεργάτη του Μίνωα Μάτσα.

Το «παρών» έδωσαν μόνον οι δύο οικογένειες, η μητέρα της πρώην υπουργού Ελένη Βαρδινογιάννη, ο θείος της Γιώργος Βαρδινογιάννης και οι τρεις αδελφές της καθώς και οι γονείς και η αδελφή του Μίνωα Μάτσα.

Σημειώνεται ότι το ρομαντικό και αιθέριο νυφικό είναι μια σύλληψη της ίδιας της Ολγας Κεφαλογιάννη.

Δείτε τη νέα φωτογραφία από τον γάμο της Ολγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα: