28 Μαρτίου, 2024

Ολέ ολέ, Τριαντάφυλλε! Γύρισε στην Ελλάδα με τιμές ήρωα ο τραγουδιστής

Ολέ ολέ, Τριαντάφυλλε! Γύρισε στην Ελλάδα με τιμές ήρωα ο τραγουδιστής

Στην Ελλάδα βρίσκεται ξανά ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο απολαμβάνοντας… τιμές ήρωα, με τον τραγουδιστή να ετοιμάζεται να πάει στο σπίτι του με αυτοκινητοπομπή.

Ο «Ντάφυ» αποτέλεσε φέτος… όλο το Survivor, σε μια προσωπικότητα το δίχως άλλο εμβληματική, είτε τον λάτρευες είτε… λάτρευες να τον μισείς. Ο ίδιος δεν έκρυψε την χαρά του για την επιστροφή, καθώς και την ευγνωμοσύνη στον κόσμο για τη στήριξή του.
Survivor Τριαντάφυλλος αεροδρόμιο

Survivor 4: Πανικός με κόσμο και κάμερες – Δυσκολεύτηκαν να πάνε μέχρι το αμάξι τον «Ντάφυ»

Με το που έφτασε, φυσικά, αρκετοί ήταν εκείνοι που τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό, με τους άνδρες της ασφάλειας να δυσκολεύονται εξαιρετικά να τον μεταφέρουν προς το αυτοκίνητο. Ένας… πανικός γινόταν, παράλληλα, με κάμερες να τον ακολουθούν για μια δήλωση, η οποία φυσικά δεν προβλέπεται σε αυτή την φάση.

Survivor Τριαντάφυλλος αεροδρόμιο υποδοχή

Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς περιμένει να υποδεχτεί τον Τριαντάφυλλο στο Πόρτο Ράφτη!

Survivor 4: Από αδελφός, πρώην και πάλι αδελφός! Ο Αλέξης Παππάς έγινε κολλητός φίλος με τον Τριαντάφυλλο μέσα στο Survivor και αυτή την στιγμή που μιλάμε περιμένει τον “αδελφό” του στο Πόρτο Ράφτη!

Ο Τριαντάφυλλος από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να προσγειωθεί στην Ελλάδα και σε λίγα λεπτά θα βρεθεί στο σπίτι του στο Πόρτο Ράφτη, ώστε να πάρει αγκαλιά την γυναίκα του και το παιδί του! Εκτός όμως από την οικογένειά του φαίνεται πως θα πάρει αγκαλιά και τον κολλητό φίλο του από το παιχνίδι, Αλέξη Παππά!

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός πριν ελάχιστα λεπτά ανέβασε story από την Πλαζ στο Αυλάκι που είναι ελάχιστα λεπτά δίπλα από το σπίτι του Ντάφυ! Ξανά μαζί λοιπόν οι κολλητοί από λεπτό σε λεπτό!

Δείτε την φωτογραφία που πόσταρε στο Athensmagazine.gr:

Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς περιμένει να υποδεχτεί τον Τριαντάφυλλο στο Πόρτο Ράφτη!