19 Απριλίου, 2024

Οι «Μέλισσες»… τσιμπάνε μεταγραφάρες: Τα νέα πρόσωπα που έρχονται στη σειρά του ΑΝΤ1 και το ειδύλλιο που θα ταράξει τα νερά

Οι «Μέλισσες»… τσιμπάνε μεταγραφάρες: Τα νέα πρόσωπα που έρχονται στη σειρά του ΑΝΤ1 και το ειδύλλιο που θα ταράξει τα νερά

Η τρίτη σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες», όπως μας έχουν προειδοποιήσει οι πρωταγωνιστές της, θα είναι εντελώς διαφορετική και σε αυτή θα δούμε αρκετά νέα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και σπουδαίες… μεταγραφές ηθοποιών.

Στον τρίτο κύκλο θα δούμε σε λίγα επεισόδια των Στάθη Κόικα, στον ρόλο του Αχιλλέα Μεγαρίτη. Μπορεί ο σκοτεινός αυτός χαρακτήρας να δολοφονήθηκε από τον Μιλτιάδη, όμως θα τον βλέπουμε σε flash back, όπως και τον Γιάννο (Ιωάννη Αθανασόπουλο).

Επίσης θα δούμε την Δόμνα (Νεφέλη Κουρή), αλλά και τον Άλκη Σαραντόπουλο (Δημήτρης Πλειώνης) αφού ο δεύτερος έχει μπει για τα καλά στο μυαλό της Ουρανίας.

Ο Άρης Σερβετάλης, ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έχουν περάσει από οντισιόν και πολύ πιθανόν να τους δούμε στην επόμενη σεζόν.

Το ειδύλλιο που θα φέρει αναταραχή

Ένα νέο ειδύλλιο φαίνεται πως θα δημιουργηθεί στις Άγριες Μέλισσες ανάμεσα στη Μυρσίνη και τον Ακύλα Μεγαρίτη.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Ακύλας Μεγαρίτης θα αποφυλακιστεί και θα εγκατασταθεί στο Διαφάνι με τη βοήθεια του Μελέτη. Αν και αρχικά δεν φαίνονται οι προθέσεις του, ο ίδιος θα βάλει στόχο της ζωής του να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού του Αχιλλέα.

Μέσα στις καταιγιστικές εξελίξεις, η Μυρσίνη θα γίνει άπιστη για άλλη μια φορά στο σύζυγό της, Δούκα, καθώς θα πέσει στην αγκαλιά του Ακύλα.

Η Μυρσίνη και ο Ακύλας Μεγαρίτης έρχονται κοντά, προκαλώντας μεγάλο πανικό στο Διαφάνι και στις Άγριες Μέλισσες. Μία νέα σχέση γεννιέται και διχάζει τους πρωταγωνιστές. Ο Δούκας θα βρεθεί αντιμέτωπος με την σκληρή αλήθεια, για ακόμη μια φορά.

άγριες μέλισσες δούκας μυρσίνη

O Μελέτης φέρνει κοντά τον Δούκα στον Ακύλα, με σκοπό να βοηθήσει τον θείο του να ανέβει ξανά οικονομικά και κοινωνικά. Φυσικά, κανείς δε γνωρίζει την εξέλιξη που θα ακολουθήσει. Όλα αλλάζουν μέσα σε μια στιγμή κι ένας νέος έρωτας γεννιέται. Η Μυρσίνη λυγίζει και πέφτει στην αγκαλιά του Ακύλα.

Σφοδρός έρωτας με τον Ακύλα

Η Μυρσίνη πιέζει τον Δούκα να συνεργαστεί με την κυβέρνηση, για να ανέβουν ξανά κοινωνικά. Ο Δούκας διχάζεται και στρέφει αλλού την προσοχή του. Δεν είναι ακόμη σίγουρος για το εάν θέλει να γίνει μέρος όλης αυτής της φρικτής κατάστασης. Βλέποντας τη γυναίκα του να διψάει ακόμη για εκδίκηση για τις αδελφές Σταμίρη, απομακρύνεται.

Εκείνη βλέπει το μίσος που βιώνει και η ίδια, στο πρόσωπο του Ακύλα Μεγαρίτη. Ο στόχος γίνεται κοινός. Οι δυο τους έρχονται κοντά και το πάθος δεν αργεί να φουντώσει. Σύμφωνα με το spoiler του περιοδικού Τηλεόραση, ο Ακύλας Μεγαρίτης και η Μυρσίνη περνούν νύχτες πάθους, στις Άγριες Μέλισσες. Η Μυρσίνη προδίδει τον Δούκα για δεύτερη φορά.

άγριες μέλισσες ακύλας μεγαρίτης

Πλέον, όμως, δε την ενδιαφέρει. Με τον Ακύλα Μεγαρίτη τα αλλάζει όλα. Μπορεί με μεγάλη ευκολία να φτάσει ξανά εκεί που βρισκόταν κοινωνικά και οικονομικά, μπορεί ταυτόχρονα να εκδικηθεί τις Σταμίρη, αλλά και να ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Βέβαια, χωρίς να έχει υπολογίσει τον Δούκα.