28 Μαρτίου, 2024

Οδυνηρό διαζύγιο για Καραβάτου – Κατσούλη!

Οδυνηρό διαζύγιο για Καραβάτου – Κατσούλη!

Αποκαλύψεις φωτιά!

Η απόφαση είχε ληφθεί από τη διοίκηση του STAR από το περιστατικό με τους δίδυμους του «Big Brother». «Η Φωλιά των Κου – Κου» δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως και ο Κρατερός Κατσούλης που αποχώρησε νωρίτερα αλλά και η Κατερίνα Καραβάτου είχαν μια γενική γνώση του τι επρόκειτο να συμβεί.

Ωστόσο δεν μίλησαν καθόλου καθώς τα συμβόλαιά τους είχαν μεταξύ άλλων και συμφωνητικό εχεμύθειας. Παρά τις φήμες των τελευταίων ημερών η Κατερίνα Καραβάτου δεν συζήτησε καθόλου το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην πρωινή ζώνη του STAR.

Οδυνηρό διαζύγιο για Καραβάτου - Κατσούλη!

Άλλες προτάσεις έπεσαν στο τραπέζι και οι οποίες δεν προχώρησαν. Τίποτε δεν θεωρείται δεδομένο για την επόμενη μέρα στην πρωινή ζώνη του καναλιού. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα υπάρχει κανονικό πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο ακόμη και αν παίζει ακριβώς απέναντι από το αντίστοιχο του Alpha όπου πιθανότατα μετακομίζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαζύγιο Κατσούλη – Καραβάτου: Ο Κρατερός αποκαλύπτει τα πάντα για τον χωρισμό του από την Κατερίνα!

Η Κατερίνα Καραβάτου τέλειωσε με την «Φωλιά των Κου Κου», αλλά ουσιαστικά είχε τέλειωσε πολύ πιο νωρίς. Εδώ και καιρό όπως μαρτυρούν οι συνεργάτες της στις εκπομπές της στο STAR δεν ήταν και στα καλύτερα τους Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης.

Υπάρχει μια περίεργη κατάσταση στο ζευγάρι και όλο και πληθαίνουν οι φήμες ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Κανείς από τους δύο δεν έχει διαψεύσει αλλά ούτε και να αποδεχτεί τις φήμες αυτές.

Αλλά βλέποντας τις μοναχικές διακοπές της Καραβάτου, ενισχύονται αυτές οι φήμες ακόμα περισσότερο.

Διαζύγιο Κατσούλη - Καταβάτου: Ο Κρατερός αποκαλύπτει τα πάντα για τον χωρισμό του από την Κατερίνα!

Ήρθε και η εξομολόγηση από Κρατερό Κατσούλη

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε αποκλειστικά για την πολλή δουλειά που του δημιούργησε προβλήματα στην υγεία του και τα νέα του επαγγελματικά βήματα.

“Κανονικά πρέπει να κάνουμε μία δουλειά. Το κάνω πάρα πολλά χρόνια. Δεν θέλω πια να έχω αυτή την αγωνία, να κάνω συνέχεια όλη αυτή την υπέρβαση, προκειμένου να έχει το αποτέλεσμα της δουλειά μου, την ποιότητα που εγώ θεωρώ ότι οπωσδήποτε πρέπει να έχει. Δεν μπορείς να κάνεις εκπτώσεις, αν δεν τις νιώθεις, δεν μπορείς να τις κάνεις.

»Άρα τι κάνεις; Βλάπτεις σοβαρά την υγεία σου. Πέρασα ένα ισχυρό σοκ και παραλίγο να πάθω πολύ μεγάλη ζημιά στην υγεία μου. Έρχεται ένα σοκ και σου λέει “τι γίνεται;” και λες “τώρα θα το κάνω”. Έτσι έγινε αυτό”, ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης.