19 Απριλίου, 2024

«Ο Τζόκοβιτς είναι ψεύτης, ύπουλος και μ@λ@κας»: Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά και έγινε χαμός [video]

«Ο Τζόκοβιτς είναι ψεύτης, ύπουλος και μ@λ@κας»: Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά και έγινε χαμός

Τα σχόλιά τους για τον Σέρβο τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έγιναν στον αέρα, αλλά το υλικό διέρρευσε και βρέθηκαν εκτεθειμένοι.

Δύο από τους πιο γνωστούς παρουσιαστές ειδήσεων στην αυστραλιανή τηλεόραση βρέθηκαν εκτεθειμένοι όταν διέρρευσε υλικό που τους δείχνει να «θάβουν» άγρια τον Νόβακ Τζόκοβιτς κατά την προετοιμασία τους για το βραδινό δελτίο.

Η συζήτηση μεταξύ της Ρεμπέκα Μάντερν και του Μάικ Άμορ του 7News δεν έγινε στον αέρα, αλλά καταγράφηκε από τα ανοιχτά τους μικρόφωνα και με κάποιο τρόπο διέρρευσε στο διαδίκτυο, με το κλιπ να γίνεται viral στα social media.

O ανεμβολίαστος τενίστας έφτασε την περασμένη εβδομάδα στην Αυστραλία για να συμμετάσχει στο Open (κάτι που ακόμα δεν θεωρείται σίγουρο ότι θα καταφέρει κάνει) έχοντας στις βαλίτσες του μια ιατρική εξαίρεση εμβολιασμού που ανέφερε ότι είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό στις 16 Δεκεμβρίου της περασμένης χρονιάς.

Η άρνηση των αρμόδιων Αρχών να δεχτούν αυτό το έγγραφο πυροδότησε μια νομική διαδικασία που κράτησε πέντε μέρες, ώστε τελικά ένας δικαστής αποφάνθηκε υπέρ του Σέρβου τη Δευτέρα, ρωτώντας μάλιστα με νόημα: «Τι άλλο θα μπορούσε να είχε κάνει ο άνθρωπος;».

Τα σχόλια του δικαστή και η δικαίωση του Τζόκοβιτς μάλλον δεν ικανοποίησαν τους δύο παρουσιαστές που θέλησαν να συζητήσουν την πολύκροτη υπόθεση καθώς ετοιμάζονταν να εκφωνήσουν το δελτίο των 18.00 στον σταθμό τους. Οι δύο έμπειροι επαγγελματίες δεν… χαρίστηκαν στον τενίστα, με την Μάντερν μάλιστα να φτάνει στο σημείο κάποια στιγμή να αποκαλέσει τον Τζόκοβιτς «μ@@@κα».

«Όπως κι αν το κοιτάξει κανείς, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ψεύτης, ύπουλος και μ@@@κας» λέει η ξανθιά παρουσιάστρια, αναφέροντας μεταξύ άλλων στη συζήτηση ότι έγιναν πολλά λάθη στον τρόπο με τον οποίο οι Αυστραλιανές αρχές χειρίστηκαν το ζήτημα.

«Δυστυχώς τα έκαναν όλοι μαντάρα… δεν νομίζω ότι βοήθησε την υπόθεση το γεγονός ότι τον έβαλαν σε ένα ξενοδοχείο με μετανάστες» αναφέρει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Κι ο Άμορ όμως φαίνεται αρκετά δυσαρεστημένος με την συμπεριφορά του Τζόκοβιτς, αφού συμφωνεί με τον χαρακτηρισμό «μ@@@κας» της συναφέλφου του και επιπλέον κατηγορεί τον τενίστα ως «ψεύτη». «Είχε μια γ@@@@@νη δικαιολογία του κ@λου και τον χαντάκωσαν τα γ@@@@@να ψέματά του», λέει μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής, επισημαίνοντας ότι πολλοί Αυστραλοί θα συμφωνούσαν με την άποψη που έχει ο ίδιος για τον Τζόκοβιτς.

Το σίριαλ του ανεμβολίαστου Νόβακ Τζοκοβιτς οδεύει στην 7η ημέρα και ακόμα παραμένει άγνωστο αν ο υπουργός Μετανάστευσής της Αυστραλίας, θα χρησιμοποιήσει την εξουσία που του δίνει ο νόμος για να ακυρώσει τη βίζα του Σέρβου τενίστα για 2η φορά για λόγους δημόσιας υγείας ή θα αναζητηθεί άλλος τρόπος για να εμποδίσουν τον κορυφαίο τενίστα να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Ο 9 φορές κάτοχος του Australian Open έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στη Μελβούρνη και να αγωνιστεί στο τουρνουά, όμως δεν είναι στο χέρι του.

Ο Νοβακ Τζόκοβιτς θέλησε να δώσει τις δικές τους εξηγήσεις για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκε τον Δεκέμβρη και παρότι βρέθηκε θετικός, όπως ισχυρίζεται, συνέχισε τις δημόσιες εμφανίσεις του. Ο Σέρβος τενίστας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά στιγμιότυπων που ανταποκρίνονται στο χρονοδιάγραμμα των γεγονότων με το τεστ PCR του στις 16 Δεκεμβρίου, στα οποία επιβεβαιώνει ότι στην πραγματικότητα ταξίδεψε στο εξωτερικό τις δύο εβδομάδες πριν από την άφιξή του στην Αυστραλία.

Φαίνεται ότι αυτά ήταν τα πρόσθετα έγγραφα που παρασχέθηκαν στην κυβέρνηση που καθυστερούν την απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, για το αν θα παραμείνει στη χώρα και θα αγωνιστεί στο Australian Open.

Στην ουσία ο Νο 1 τενίστας στον κόσμο παραδέχεται ότι στις 14 Δεκεμβρίου – παρακολούθησε έναν αγώνα μπάσκετ όπου πολλοί παίκτες βρέθηκαν θετικοί στην COVID-19 και ισχυρίζεται ότι δυο ημέρες μετά παρόλο που δεν είχε συμπτώματα έκανε δυο τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά. Το ίδιο αρνητικό ήταν το τεστ που έκανε και την επόμενη ημέρα οπού παραβρέθηκε σε εκδήλωση απονομής βραβείων σε παιδιά.

Λίγο αργότερα, όπως περιγράφει, ενημερώθηκε ότι το PCR στο οποίο είχε υποβληθεί βγήκε θετικό και παραδέχθηκε πως ήταν «λάθος» την επόμενη ημέρα να παραχωρήσει συνέντευξη στην L’Equipe. Επίσης παραδέχεται πως το να κλικάρει το λάθος κουτάκι σχετικά με τα προηγούμενα ταξίδια του πριν την Αυστραλία, ήταν του ατζέντη του και ήταν ανθρώπινο, όπως λέει.