29 Μαρτίου, 2024

Ο Snik «ξαναχτυπά»: «Φύγε ρε πατσαβούρα…» – Λίγες μέρες μετά το χάος των MAD VMA βρίζει την κοπέλα του

Ο Snik «ξαναχτυπά»: «Φύγε ρε πατσαβούρα…» – Λίγες μέρες μετά το χάος των MAD VMA βρίζει την κοπέλα του

Snik και Light, αμφότεροι συνεχίζουν να προκαλούν

Δύο μέρες μετά τα εξοργιστικά σκηνικα στην βραδιά Mad Video Music Awards, με πρωταγωνιστές τους τράπερ Snik και Light, αμφότεροι συνεχίζουν να προκαλούν, αφού δείχνουν να μην έχουν κατανοήσει στο ελάχιστο το τι έχει συμβεί.

Μάλιστα, αυτό δεν είναι το χειρότερο. Λίγες ώρες μετά το χάος που δημιούργησαν οι δυο τους στα MAD VMA, o Snik έρχεται και πάλι στο προσκήνιο ξανά για όλους τους λάθος λόγους…

Συγκεκριμένα, ο τράπερ, τον οποίο ακολουθούν χιλιάδες νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στόρι, στο οποίο αποκαλεί την κοπέλα του «πατσαβούρα».

Το εξοργιστικό βίντεο

Συγκεκριμένα, σε ένα από τα τελευταία του stories τραβάει βίντεο τον εαυτό του στον καθρέφτη και έχει ταγκάρει το όνομα της συντρόφου του Γιώτας Ιωαννίδου, η οποία βρίσκεται σε άλλο σημείο του δωματίου χωρίς να την πιάνει η κάμερα.

Τη στιγμή που ο Snik τραβά βίντεο τον εαυτό του στον καθρέφτη, γυρνά την κάμερα προς το μέρος της και φωνάζει «Φύγε ρε πατσαβούρα».

Η ίδια γελώντας, κάτι που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο εκνευρισμό, καθώς είναι απαράδεκτο σε μια περίοδο που η βία κατά των γυναικών και οι γυναικοκτονίες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα να δημοσιεύονται τέτοια βίντεο από έναν άνθρωπο που θεωρείται πρότυπο για τα νέα παιδιά

Προβληματική είναι και η αντίδραση της κοπέλας, αφού τέτοιες εκφράσεις στην εποχή μας δεν θα έπρεπε να ακούγονται ούτε για πλάκα, πόσο να δημοσιεύονται προκειμένου να τις δουν και να τις ακούσουν πάνω από 400 χιλιάδες άνθρωποι που ακολουθούν τον Snik.