18 Απριλίου, 2024

Ο κακός χαμός με την Μπέττυ Μαγγίρα: Στο πλευρό της Τούνη – «Είναι ένα κορίτσι που…» (Video)

Ο κακός χαμός με την Μπέττυ Μαγγίρα: Στο πλευρό της Τούνη – «Είναι ένα κορίτσι που…»

Δείτε το μήνυμά της

Τη στήριξή της προς την Ιωάννα Τούνη και τα όσα ακούγονται για το πένθος της θέλησε να δείξει δημόσια η παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα.

Το βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη, σχετικά με τον θάνατο της μητέρας της θέλησε να σχολιάσει η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής της.

Η γνωστή influencer ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ξέσπασε σε κλάματα για τη μητέρα της, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Αναφέρθηκε επίσης, στα αρνητικά σχόλια που εξακολουθούν να της στέλνουν κάποιοι ακόλουθοί της, ακόμα και σε μία τόσο δύσκολη στιγμή.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» θέλησε να εκφράσει τη στήριξή της στην Ιωάννα Τούνη και έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα.

Η στήριξη στην Ιωάννα Τούνη

Η πρώτη ανάρτηση της Τούνη μετά τον θάνατο της μητέρας της

Η Ιωάννα Τούνη μετά από μία πολυήμερη αποχή από τα social media, επέστρεψε σήμερα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μαζί με τη μαμά της, την οποία συνόδεψε με ένα μακροσκελές κείμενο.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή instagrammer γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσης:

«Μανούλα μου…

Δεν ξέρω αν οι λέξεις είναι αρκετές για να εκφράσουν όσα αισθάνομαι αυτή την στιγμή! Ξέρω όμως, πως όταν γίνω μαμά, θέλω να γίνω ακριβώς σαν εσένα!!! Σε ευχαριστώ για την απεριόριστη αγάπη που μου έδωσες, για την στήριξη σου σε ΟΛΑ όσα ήθελα να κάνω και να γίνω -ακόμη και αν δεν σε έβρισκαν απόλυτα σύμφωνη- ευχαριστώ για τον «χώρο» & την διακριτική καθοδήγηση σου, που με έκαναν τον άνθρωπο που έχω γίνει σήμερα. Ήσουν για εμένα μάνα και πατέρας μαζί! Η πιο δυνατή γυναίκα που έχω γνωρίσει…. δυνατή μέχρι τέλους & γεμάτη ελπίδα και θετική σκέψη πάντα! Αν και δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα, πλέον ξέρω πως εσύ ήσουν και θα είσαι η προσωπική μου ηρωίδα! Σ’ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ & ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ…. Δεν λέω αντίο! Είμαι σίγουρη πως θα συναντηθούμε ξανά μια μέρα… και πως μέχρι τότε θα με προσέχεις από ψηλά.… Σου υπόσχομαι να μην χάσω το χαμόγελο μου, να γίνομαι ολοένα και καλύτερη, να ζω την κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία & να αγαπώ αληθινά και ολοκληρωτικά, όπως μου έμαθες εσύ! ΜΑΜΑΚΑ ΜΟΥ ❤️»

https://www.instagram.com/p/Cc3JyhrIRsP/?utm_source=ig_embed&ig_rid=be4a97fd-1d3d-4c25-a073-7d88eca9a8aa

Η influencer είχε μίλησει για πρώτη φορά ανοιχτά τον περασμένο Ιανουάριο, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η μητέρα της. Η Ιωάννα Τούνη είχε απαντήσει σε ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων στο Instagram και ένας από αυτούς τη ρώτησε αν βλέπει τη μητέρα της καθόλου, καθώς έχει πολύ καιρό να δημοσιεύσει κάποιο στιγμιότυπο μαζί της. Τότε, εκείνη βουρκωμένη απάντησε πως η μητέρα της έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες.

«Η μαμά μου είναι η πιο δυνατή, η πιο υποστηρικτική, η πιο καλή μαμά του κόσμου, δυστυχώς την βλέπω ελάχιστα και με μέτρα και προφυλάξεις λόγω του covid, γιατί έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες», απάντησε η Ιωάννα Τούνη ενώ παράλληλα έγραψε πάνω στο βίντεο: «Μαμά σε αγαπάω πολύ! Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Βλέπει τα στόρι μου».