19 Απριλίου, 2024

«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι…» – Ατάκα «φωτιά» Ανθής Βούλγαρη για τον παρουσιαστή

«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι…» – Ατάκα «φωτιά» Ανθής Βούλγαρη για τον παρουσιαστή

«Θα ήθελα να κάνω…»

H Ανθή Βούλγαρη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας 13/2 στο κανάλι του ALPHA και έριξε μία ατάκα «φωτιά» για τον Γιώργο Παπαδάκη. Παράλληλα, η κόντρα της Μπάγιας Αντωνοπούλου με τον Γιώργο Παπαδάκη δεν πρόκειται να ξεχαστεί, με την ίδια να αναφέρεται εμμέσως στη σχέση τους μέσα από το «Πάμε Δανάη».

Μάλιστα, η ίδια μίλησε και για τον συνεργάτη της, Ιορδάνη Χασαπόπουλο, εξηγώντας πως είναι πραγματικά οι σχέσεις τους εντός και εκτός αέρα, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία της να συνεχίσει να βρίσκεται στον αέρα και τις επόμενες χρονιές με τον ίδιο άντρα στο πλευρό της. Βέβαια, δημιουργήθηκε μεγάλη αμηχανία όταν ρωτήθηκε για τον παλιό συνεργάτη της.

Το ξεκαθάρισμα της Ανθής Βούλγαρη για τον Γιώργο Παπαδάκη

«Με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο τα πάμε υπέροχα. Είναι ο φίλος μου, το έτερόν μου ήμισυ το τηλεοπτικό. Πρέπει να κρατιέται μια ισορροπία όπως γίνεται και στα ζευγάρια. Όταν τσαντίζεται ο Ιορδάνης πρέπει να είμαι πιο ήρεμη εγώ, και όταν τσαντίζομαι εγώ είναι πιο ήρεμος εκείνος. Η εκπομπή από την επόμενη Δευτέρα θα πάρει παράταση μια ώρα, θα είναι μέχρι τις 9 γιατί έχουμε μπει ήδη σε μια εκλογική τροχιά. Γι’ αυτό το λόγο θα έχουμε μια ώρα παραπάνω» είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για το ενδεχόμενο να γυρίσει στην ψυχαγωγία: «Γιατί να μην επιστρέψω στην ψυχαγωγία; Το έχω πει πάρα πολλές φορές ότι όταν είσαι δημοσιογράφος ή παρουσιαστής, είσαι σε όλα. Σε κάποιους ταιριάζει περισσότερο η ενημέρωση και σε άλλους η ψυχαγωγία. Έτσι όπως έχει γίνει τον τελευταίο καιρό, και η ψυχαγωγία κάνει ενημέρωση. Πρέπει να φύγουν αυτές οι ταμπέλες κάποια στιγμή».

Όσο για το μέλλον της συνεργασίας της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, απάντησε: «Θα θέλαμε να συνεχίσουμε και του χρόνου… Ο ανταγωνισμός μου αρέσει, δε με φοβίζει. Καλώς υπάρχει γιατί μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι…»

Σε ερώτηση για τον Γιώργο Παπαδάκη, είπε λοιπόν: «Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι τώρα πάρα πολύ καλά με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Επειδή είμαι πάρα πολύ καλά με τον Ιορδάνη, θα ήθελα να… γεράσω μαζί του. Θα ήθελα να κάνω κάτι που να έχει να κάνει περισσότερο με έρευνα στο μέλλον».