28 Μαρτίου, 2024

Ο Γιώργος Κακοσαίος : «Θα με ενδιέφερε πολύ να παίξω ως ηθοποιός»

Ο Γιώργος Κακοσαίος : «Θα με ενδιέφερε πολύ να παίξω ως ηθοποιός»

Σάββας Μπίτζας

Για την μέχρι τώρα πορεία του, την οικογένειά του, τη σχέση με τις θαυμάστριές του και το μέλλον μίλησε ο Γιώργος Κακοσαίος στο Hello.gr

Ο Γιώργος Κακοσαίος αποτελεί έναν από τους πιο ενδιαφέροντες νέους καλλιτέχνες. Αν και 21 ετών έχει κατορθώσει να ξεχωρίσει με τη μελωδικότητα της φωνής του, τον ώριμο τρόπο σκέψης του και την ευγένεια που τον διακρίνει, στοιχεία που έχουν πείσει το κοινό και έτσι διαθέτει ένα μεγάλο fan club!

Πολυτάλαντος και με όραμα δεν εφησυχάζει, καθώς εκτός από την ερμηνεία, συνθέτει παράλληλα, γράφοντας μουσική για τα τραγούδια τόσο εκείνου όσο και αλλων καλλιτεχνών όπως η Έλλη Κοκκίνου.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης παραχώρησε συνέντευξη στο Hello.gr και μίλησε για την ενασχόλησή του με τη μουσική και το τραγούδι. Μοιράστηκε τις συμβουλές που του έχει δωσει ο πατέρας του Γιάννης Πλούταρχος, και παραδέχτηκε ότι έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα να τον συγκρίνουν με εκείνον.

Παράλληλα, έκανε μια εχάριστη αποκάλυψη, καθώς είναι πολύ πιθανόν να τον ακούσουμε να τραγουδάει στο μέλλον με την αδερφή του Κατερίνα, η οποία έχει μια επίσης μια όμορφη και ξεχωριστή φωνή. Ο Γιώργος Κακοσαίος έχει μεγαλώσει σε μια μεγάλη οικογένεια, με τέσσερα αδέρφια. Αναφέρθηκε, λοιπόν, σε αυτό, ενώ παράλληλα μίλησε για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τη μητέρα του Μαρία.

Είσαι πλέον επαγγελματίας τραγουδιστής, με δισκογραφία και live εμφανίσεις… Το έχεις συνειδητοποιήσει;

Μέσα μου δεν νιώθω 100% επαγγελματίας τραγουδιστής. Όποτε μάλλον όχι… δεν το έχω συνειδητοποιήσει.

Τα τραγούδια σου σημειώνουν μεγάλη επιτυχία, όπως και το τελευταίο σου single «Ποια Eίναι Αυτή», που κυκλοφορεί από την Panik Records. Πόσο σε χαροποιεί αυτό και κατά πόσο κοιτάζεις την απήχηση των τραγουδιών σου;

Είναι μεγάλη χαρά να βλέπεις ότι η δουλειά σου πάει καλά. Εννοείται! Ποιος τραγουδιστής δεν κοιτάζει αν το τραγούδι που βγάζει έχει ή δεν έχει απήχηση;;

Η σύγκριση με τον πατέρα σου είναι κάτι που σε προβληματίζει;

Όχι δεν θα το έλεγα! Είμαι συμφιλιωμένος με αυτή την ιδέα.

Ποια συμβουλή του κρατάς και πορεύεσαι με αυτήν;

Σκληρή δουλειά κι αγάπη για αυτό που κάνω.

Πώς σου φάνηκε η συμμετοχή του στο House of Fame;

Τον χαρήκαμε οικογενειακώς. Για πρώτη φορά σε αυτόν τον τομέα νομίζω ήταν πολύ καλός!

Η αδερφή σου Κατερίνα είναι επίσης ταλαντούχα στο τραγούδι. Υπάρχει περίπτωση να σας ακούσουμε σε κάποιο ντουέτο;

Όλα παίζουν. Μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον.

Έχεις παρακολουθήσει και μαθήματα υποκριτικής. Είναι στα πλάνα σου να παίξεις σε κάποια ταινία ή τηλεοπτική σειρά, ή και στο θέατρο;

Ναι αμέ. Θα με ενδιέφερε πολύ!

Άφησες το ποδόσφαιρο για το τραγούδι. Πόσο εύκολη απόφαση ήταν;

Στο μυαλό μου αρκετά εύκολη. Στην πράξη όχι και τόσο. Βλέπεις όταν έχεις αφιερώσει την ζωή σου πάνω σε κάτι… δύσκολα το αφήνεις πίσω.

 

Έχεις αρκετά μεγάλο fan club. Ποια είναι η πιο όμορφη έκφραση θαυμασμού που έχεις δεχτεί; Η πιο ακραία;

Σχεδόν όλα τα μηνύματα που λαμβάνω καθημερινά είναι πολύ όμορφα και σεβάσμια! Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα. Λίγες είναι οι ακραίες εκφράσεις θαυμασμού και με χαροποιεί αρκετά αυτό!

Είσαι δεκτικός στο φλερτ από θαυμάστριες; Θα το τολμούσες να συνάψεις σχέση με κάποια;

Ποτέ μη λες ποτέ… όλα παίζουν!

Έχεις βρει τον τρόπο να διαχειρίζεσαι την κριτική;

Μέχρι στιγμής πιστεύω ότι τα έχω βρει καλά με τον εαυτό μου ναι. Ελπίζω να το κρατήσω έτσι και στο μέλλον.

Γκουγκλάρεις το όνομά σου;

Ναι!

Όταν σε γκούγκλαρα, είδα ότι αναζητούν να δουν αν έχεις σχέση. Είσαι σε κάποια σχέση;

Αυτό τον καιρό όχι, δεν είμαι.

Ποια στοιχεία σε γοητεύουν σε μια γυναίκα;

Να υπάρχει ευγένεια και αθωότητα στο βλέμμα της.

Η σχέση μητέρας και γιου είναι μια σχέση ιδιαίτερη. Η σχέση σου με τη μητέρα σου λοιπόν πώς είναι;

Μοναδική. Πέρα από την αμέτρητη αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον υπάρχει και πολύ μεγάλος σεβασμός ανάμεσα μας. Νομίζω ότι ο σεβασμός είναι η βάση για να χτίζεις ωραίες και καλές σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο. Και όχι μόνο οικογενειακές. Είναι πολύ όμορφο να σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας. Και δεν κοστίζει ρε παιδιά..

Πώς είναι να μεγαλώνεις με τέσσερα αδέρφια; Με ποιον/α έχεις την καλύτερη επικοινωνία και γιατί;

Είναι ευλογία. Υπάρχει ζωντάνια στο σπίτι. Όλοι έχουμε πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ μας. Διαφορετική με την μεγάλη μου αδερφή. Διαφορετική με την πιο μικρή.

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερό σου χρόνο;

Όταν δεν ασχολούμαι με το τραγούδι ασχολούμαι με τη μουσική. Δεν το βλέπω σαν δουλειά. Είναι το πάθος μου και όταν ασχολούμαι με τη μουσική νιώθω ελεύθερος. Είμαι όλη μέρα με μια κιθάρα!

Πώς βιώνεις την κατάσταση που επικρατεί γύρω μας, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην καθημερινή σου ζωή;

Αρκετά δημιουργικά θα έλεγα. Προσπαθώ να μένω αισιόδοξος και να κάνω υπομονή για ένα καλύτερο αύριο. Επαγγελματικά, εκτός από την πρόσφατη κυκλοφορία του «Ποια Είναι Αυτή», κάνω συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο δίπλα στον πατέρα μου, καθώς και δίπλα στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Τι εύχεσαι για το μέλλον και πού θέλεις να φτάσεις;

Εύχομαι να επανέλθουμε στις δουλειές μας όλοι οι άνθρωποι όπως πριν. Εύχομαι να υπάρχει υγεία. Όσο για μένα… έχει ο θεός! Θα δουλέψω με όλο μου το είναι και όπου φτάσω!