29 Μαρτίου, 2024

Ο επιστήμονας Πετράκος… ξαναχτύπησε για Τσιτσιπά: «Θα τον κάνουν “ντα” και θα ανασκευάσει»

Ο επιστήμονας Πετράκος… ξαναχτύπησε για Τσιτσιπά: «Θα τον κάνουν “ντα” και θα ανασκευάσει»

Άλλο ένα «διαμαντάκι» στη συλλογή των σχολίων του γνωστού τραγουδιστή

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκάλεσε αντιδράσεις με τη δήλωσή του για το εμβόλιο του κορωνοϊού και ο Γρηγόρης Πετράκος δε θα μπορούσε, φυσικά, να λείπει από αυτή τη συζήτηση, επιτιθέμενος σε όσους αντέδρασαν απέναντι σε όσα είπε ο κορυφαίος τενίστας.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης επεσήμανε, δε, ότι σύντομα κάποιοι θα… αναγκάσουν τον «Στεφ» να ανασκευάσει τη δήλωσή του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η κυβέρνηση «θα τον κάνει “ντα”».

«Τώρα που είπε πως δεν “συμμορφώθηκε” ο Τσιτσιπάς σας χάλασε ΝΔούληδες; Θα έπρεπε δηλαδή ένας αθλητής 23 χρόνων, δυνατός σαν ταύρος, με ανοσοποιητικό μπουλντόζας και κίνδυνο από τον κορονοϊό μικρότερο από τον κίνδυνο να τον φάει καρχαρίας… να πάρει το ρίσκο να πάθει θρομβώσεις, σύνδρομα, εγκεφαλικά, εμφράγματα, ανευρύσματα, παραλύσεις κι ένα κάρο άλλες παρενέργειες που έχω δει με τα μάτια μου να παθαίνουν νέοι κάτω των 30!

Κι όλα αυτά γιατί; Για να δώσει το παράδειγμα και στους άλλους; Ποιο παράδειγμα; Να τους πάρει στο λαιμό του εννοείτε… Να περιμένετε βέβαια τώρα πως θα τον κάνουν “ντα” από την κυβέρνηση και την ομοσπονδία, όπως έκαναν και τον σούπερ σταρ Τζοκοβιτς όταν είπε τα ίδια πέρυσι… Και σύντομα θα ανασκευάσει “αναγκαστικα” τις δηλώσεις του. Αυτό το υβρίδιο κομμουνιστικού καπιταλισμού δεν έχει πάτο».

Το μήνυμα του Τσιτσιπά μετά τις αντιδράσεις

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε πρόσφατα ότι δεν έχει εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό και ότι δεν θα το κάνει μέχρι ο εμβολιασμός να γίνει υποχρεωτικός.

Μια δήλωση που προκάλεσε σάλο, καθώς ο τενίστας πέρυσι συμμετείχε στην καμπάνια της ελληνικής κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.

«Όχι, δεν το έχω κάνει. Κανείς δε μου είπε κάτι. Δεν έχει γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εμβολιαστώ, είμαι σίγουρος γι’ αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν υποχρεωτικό για να αγωνιστώ. Οπότε όχι, δεν το έχω κάνει» είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι επέμειναν και τον ρώτησαν ξανά: «Θα εμβολιαζόσασταν μόνο αν ήταν υποχρεωτικό;», με τον Έλληνα πρωταθλητή να απαντά καταφατικά.

Οι παραπάνω δηλώσεις προκάλεσαν αίσθηση και πολλά σχόλια στα social media.

Μετά τον σάλο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία γράφει το εξής: «Προσέχοντας τον εαυτό σου, προσέχεις και εκείνους που στέκονται δίπλα σου».

«Εμβολιάσου σε παρακαλώ. Κάντο για τον εαυτό σου και τους άλλους γύρω σου», αναφέρει ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση, ενώ και άλλοι χρήστες προτρέπουν τον Έλληνα τενίστα να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

https://www.instagram.com/p/CSsAjktnHfU