29 Μαρτίου, 2024

Ο Άρης έσπασε την παράδοση και έβαλε τέλος στο όνειρο του Ολυμπιακού για αήττητο πρωτάθλημα!

Ο Άρης έσπασε την παράδοση και έβαλε τέλος στο όνειρο του Ολυμπιακού για αήττητο πρωτάθλημα!

Ο Άρης έσπασε μια παράδοση 12 ετών και στέρησε απ’ τον Ολυμπιακό το όνειρο για έναν αήττητο τίτλο στη Super League. Οι Κίτρινοι επικράτησαν 2-1 των Πειραιωτών και μάλιστα με ανατροπή, τερμάτισαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και ελπίζουν ενόψει των πλέι οφ στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Απ’ την άλλη πλευρά, οι Πειραιώτες ηττήθηκαν για πρώτη φορά στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν και το εντυπωσιακό σερί των 31 νικών σταμάτησε οριστικά στο Κλ. Βικελίδης.

Ο Ολυμπιακός δεν σπατάλησε το… δώρο που του έκανε ο Κουέστα, ο οποίος στο 13’ δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας και ο Ελ Αραμπί άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα για το 2022. Ο Άρης ανέβασε την απόδοσή του, πίεσε και στο 42’ έφτασε στο γκολ με τον Καμαρά, που όμως ήταν οφσάιντ κι ως εκ τούτου το τέρμα δεν μέτρησε.

Τελικά ο Καμαρά σκόραρε στο 52’ ισοφαρίζοντας για τους Κίτρινους (1-1) στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου. Μετά από πάσα του Εντιαγέ, ο Μαυριτανός βρέθηκε απέναντι στον Βατσλίκ και σούταρε εύστοχα. Ο Αρης όμως δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς στο 79’ έφτασε στο γκολ της νίκης με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Άρης: Κουέστα, Σάκιτς, Γκανέα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ματίγια (92’ Χαΐροβιτς), Μαντσίνι, Εντιαγέ (71’ Γκάμα), Ιτούρμπε (86’ Ντουκουρέ), Μαντσίνι (71’ Πάλμα), Καμαρά (86’ Μπεναλουάν).

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά (83’ Βρουσάι), Σισέ, Μπα, Κίτσος (83’ Ανδρούτσος), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (83’ Φαντιγκά), Καρβάλιο (42’ Μαντί Καμαρά), Μασούρας, Ροντρίγκες (66’ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί.