29 Μαρτίου, 2024

Ντροπή σου Αθηνά Ωνάση! Ξεφτίλα…

Ντροπή σου Αθηνά Ωνάση! Ξεφτίλα…

Τραγικό!

Απίστευτη αποκάλυψη για τον χαρακτήρα της Αθηνάς Ωνάση που ανατρέπει τα πάντα γύρω από την χρυσή κληρονόμο!

Συγκεκριμένα, άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας της Αθηνάς Ωνάση βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. Ανθρωπος από το περιβάλλον της αποκάλυψε ότι η χρυσή κληρονόμος δεν βοηθά κανέναν αλλά ούτε δίνει 1 ευρώ σε όποιον έχει ανάγκη.

Ο Αλέξης Μανθεάκης, o οποίος πρόσφατα έφυγε από την ζωή, ο άνθρωπος που έζησε μια ολόκληρη ζωή δίπλα στην οικογένεια Ωνάση και γνωρίζει καλά την Αθηνά είναι ο άνθρωπος που έφερε στο φως απίστευτα στοιχεία για τη διπλή ζωή του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Ντροπή σου Αθηνά Ωνάση! Ξεφτίλα...

Μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε, στον Πολίτη της Κύπρου, πως οι σχέσεις του με την Αθηνά πάγωσαν μετά από ένα προσωπικό πρόβλημα στο οποίο η χρυσή κληρονόμος δεν του στάθηκε.

«Διέκοψα τις σχέσεις με την Αθηνά πριν από 6 μήνες. Η γυναίκα μου ήταν εγχειρισμένη, πάλευε για τη ζωή της και επικοινώνησα με την Αθηνά για να ζητήσω βοήθεια.

Της είπα ότι για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια χρειάζομαι την στήριξή της. Είδα ότι πήρε το μήνυμα, δεν μου απάντησε και ο δικηγόρος της μου είπε ότι η Αθηνά εκνευρίστηκε για την απαίτησή μου για βοήθεια.

Απογοητεύτηκε που δεν στράφηκα αλλού και δεν πρόκειται να δώσει ούτε ευρώ. Και μόλις είχε γλιτώσει 3,5 εκατομμύρια τον χρόνο. Έχει κλειστεί σε έναν μικρό κύκλο με ελάχιστους φίλους, δεν βγαίνει, δεν βοηθάει τον κόσμο».