29 Μαρτίου, 2024

Νίκος Τσουμάνης: Από τι πέθανε τελικά ο 31χρονος ποδοσφαιριστής. Νεκροψία και τελευταία λόγια

Νίκος Τσουμάνης: Από τι πέθανε τελικά ο 31χρονος ποδοσφαιριστής. Νεκροψία και τελευταία λόγια

Από τι πέθανε τελικά ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης; Σοκ στο πανελλήνιο.

Ο Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, με καλώδια τάιραπ στον λαιμό του. Ασφυξία η αιτία θανάτου. Οι τελευταίες μέρες πριν τον θάνατό του.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον θάνατο του Νίκου Τσουμάνη αναφέρουν ότι βρέθηκε νεκρός με μία αυτοσχέδια διπλή θηλιά στον λαιμό αποτελούμενη απο τέσσερα tie wrap.

Σε θρίλερ ως προς τα αίτια θανάτου εξελίσσεται η υπόθεση με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Τσουμάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, που από το καλοκαίρι αγωνιζόταν στον Μακεδονικό, εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στη μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά, χωρίς σφυγμό και με δεματικά καλώδια μίας χρήσεως (tie wrap) στον λαιμό.

Σύμφωνα με τη νεκροψία που διενήργησε η ιατροδικαστής, ο θάνατος του Νίκου Τσουμάνη επήλθε από ασφυξία. Θα ακολουθήσει η διαδικασία της νεκροτομής που θα ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του.

Φως θα ρίξει η νεκροτομή στις ακριβείς αιτίες θανάτου του Νίκου Τσουμάνη, του ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού, που αγνοούνταν από χθες και τελικά βρέθηκε σήμερα το πρωί σε μαρίνα στην Καλαμαριά νεκρός και με καλώδια tire up στον λαιμό του.

Ο θάνατός του, προήλθε από ασφυξία, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η υπόθεση ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς.

Τα τελευταία λόγια στην κοπέλα του

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, φίλος του και εργοδότης της κοπέλας του ποδοσφαιριστή αποκάλυψε ποια ήταν τα τελευταία του λόγια πριν εξαφανιστεί. «Είπε στην κοπέλα του ότι θα βγει μια βόλτα και τελικά τον βρήκαν νεκρό».

Όπως εξηγεί ο Σταύρος Ραλλάκης, το τελευταίο διάστημα είχε μια αποχή από το ποδόσφαιρο λόγω τραυματισμών, που «τον είχε πάρει πολύ από κάτω».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ακούω διάφορα για τον θάνατό του, ούτε καν ξέραμε εμείς, ότι μπορεί να χρωστάει χρήματα. Έδειχνε σημάδια κατάθλιψης, ήταν πολύ στεναχωρημένος και είχε απλανές βλέμμα. Ήταν ένα ωραίο παλικάρι που όλοι τον συμπαθούσαν, αλλά ήταν τρομερά κλειστός άνθρωπος».

«Η κοπέλα του τον αναζητούσε από χθες, 8 το απόγευμα έφυγε από το σπίτι, είπε ότι θα πάει μια βόλτα και ότι θα γυρίσει. Επειδή υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας, η κοπέλα του τον έπαιρνε τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να απαντήσει, οπότε ανησύχησε και δήλωσε την εξαφάνισή του στην Ελληνική Αστυνομία. Τελικά τον βρήκαν 8 το πρωί νεκρό μέσα στο όχημά του» πρόσθεσε.

Το αυτοκίνητο του Νίκου Τσουμάνη. Το κάθισμα του οδηγού, όπου εντοπίστηκε ο ποδοσφαιριστής, είναι σε επικλινή θέση

Τα ίχνη του αναζητούνταν από χθες το απόγευμα και άνθρωποι από το περιβάλλον του είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Λουλούδια στο καπό του αυτοκινήτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή

Και ενώ οι Αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, ακόμα και αυτό της δολοφονίας, νέα διάσταση στις συνθήκες θανάτου του Νίκου Τσουμάνη δίνουν δηλώσεις ανθρώπων που τον γνώριζαν.

Ο Νίκος Τσουμάνης το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στον Μακεδονικό

«Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, ίσως και κατάθλιψη»

Ο Γιώργος Τότσικας, επικεφαλής του Pressaris.gr και του Yellow Radio, τόνισε ότι γνώριζε προσωπικά τον νεκρό ποδοσφαιριστή λόγω της θητείας του στον Άρη το 2013 και το 2015, ενώ έκανε λόγο για ένα «χρυσό παιδί που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα, ίσως και κατάθλιψη».

«Τον γνώρισα όλα αυτά τα χρόνια που ήταν ποδοσφαιριστής στον Άρη σε δύο περιόδους, το 2013 και το 2015. Ήταν ένα χρυσό και καλό παιδί ο οποίος δυστυχώς είχε αυτό το μοιραίο τέλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν σε μια κατηγορία παιδιών που έπαιζαν ποδόσφαιρο χωρίς να έχουν την ανάλογη οικονομική απολαβή.

Δεν ξέρω αν ήταν αυτός ο λόγος, γιατί έχω κάποιες έγκυρες πληροφορίες ότι αυτοκτόνησε, χωρίς βέβαια να μπορούμε να το αποδείξουμε ακόμα. Νομίζω ότι το τελευταίο διάστημα είχε σοβαρά προβλήματα, ίσως κατάθλιψη.

Στο στενό του περιβάλλον πρέπει κάποιοι άνθρωποι να είχαν αντιληφθεί αυτή τη μεγάλη πίεση που ένιωθε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τότσικας. Και πρόσθεσε: «Ήταν ένα παιδί που το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν κλειστός χαρακτήρας και δεν εκμυστηρευόταν εύκολα πράγματα. Φαινόταν ότι κάτι τον απασχολούσε».

Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες των ανθρώπων από το κοντινό του περιβάλλον, όπως ανέφεραν στο ThessToday.gr, ο 31χρονος είχε εκμυστηρευτεί σε μία φίλη του πριν από λίγο καιρό ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όπως και ότι ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα, όπως συμβαίνει συνήθως σε περιπτώσεις αυτοκτονίας.

Τα τελευταία λόγια στην κοπέλα του

«Είπε στην κοπέλα του ότι θα βγει μια βόλτα και τελικά τον βρήκαν νεκρό». Με αυτά τα λόγια περιγράφει, εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ώρες του Νίκου Τσουμάνη ο φίλος του και εργοδότης της συντρόφου του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Ραλλάκης.

Η μαρτυρία του Σταύρου Ραλλάκη για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, με καταγωγή από την Ηγουμενίτσα, συγκλονίζει. Όπως εξηγεί, το τελευταίο διάστημα είχε μια αποχή από το ποδόσφαιρο λόγω τραυματισμών, «τον είχε “πάρει” πολύ από “κάτω”».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ακούω διάφορα για τον θάνατό του, ούτε καν ξέραμε εμείς ότι μπορεί να χρωστάει χρήματα. Έδειχνε σημάδια κατάθλιψης, ήταν πολύ στεναχωρημένος και είχε απλανές βλέμμα. Ήταν ένα ωραίο παλικάρι που όλοι τον συμπαθούσαν, αλλά ήταν τρομερά κλειστός άνθρωπος».

Ο Σταύρος Ραλλάκης περιγράφει τις τελευταίες ώρες του ποδοσφαιριστή, αναφέροντας πως η σύντροφός του τον έψαχνε από τη Δευτέρα, αφού ανησύχησε όταν η ώρα κυλούσε αλλά εκείνος δεν γυρνούσε. «Η κοπέλα του τον αναζητούσε από χθες, 8 το απόγευμα έφυγε από το σπίτι, είπε ότι θα πάει μια βόλτα και ότι θα γυρίσει.

Επειδή υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας, η κοπέλα του τον έπαιρνε τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να απαντήσει, οπότε ανησύχησε και δήλωσε την εξαφάνισή του στην Ελληνική Αστυνομία. Τελικά τον βρήκαν 8 το πρωί νεκρό μέσα στο όχημά του».

Από την πλευρά του, συγκλονισμένος δηλώνει στο Thesstoday.gr, με τον ξαφνικό θάνατο του γνωστού ποδοσφαιριστή, ο γενικός διευθυντής του Μακεδονικού, Γιώργος Παυλάκος.

Ο κ. Παυλάκος αναφέρει πως ήταν συμπαίκτες το 2008 στον Μακεδονικό, και είχε περίπου ένα μήνα που γύρισε ξανά στην ομάδα. «Πριν από ένα μήνα τον πήρα τηλέφωνο και ξεκινήσαμε πάλι τη συνεργασία.

Δεν είχε δείξει κάτι με τη συμπεριφορά του. Μέχρι να ενσωματωθεί στην ομάδα, έκανε ατομική προπόνηση, αλλά δεν μας είχε δείξει ή αναφέρει κάτι. Σήμερα μάθαμε τα κακά μαντάτα».