25 Απριλίου, 2024

Νίκος Μπάρκουλης: Ερωτευμένος με τραγουδίστρια ο γιος του ηθοποιού – Η δήλωση για τη σύντροφό του

Νίκος Μπάρκουλης: Ερωτευμένος με τραγουδίστρια ο γιος του ηθοποιού – Η δήλωση για τη σύντροφό του

Ο Νίκος Μπάρκουλης αποκάλυψε τη νέα του σύντροφο

Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται ότι πλέει Νίκος Μπάρκουλης, ο οποίος τη φετινή σεζόν συμμετέχει στο J2US και εμφανίζεται στη σκηνή μαζί με την Εβελίνα Νικόλιζα. Με αφορμή τη συμμετοχή τους στο μουσικό σόου του Alpha, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και η δημοσιογράφος ζήτησε από τους δύο καλλιτέχνες να δείξουν την εικόνα που βρίσκεται ως φόντο στα κινητά τους τηλέφωνα.

«Έχω στην οθόνη του κινητού μου έχω φωτογραφία με την κοπέλα μου. Είμαι αρκετά in love» παραδέχτηκε ο 20χρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη. Θυμίζουμε ότι ο νεαρός παίκτης πριν από λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει και το όνομα της συντρόφου του μέσα από ένα βίντεο στο youtube κανάλι της Εβελίνας Νικόλιζα.

«Η κοπέλα μου είναι η Natasha Kay και είναι τραγουδίστρια. Έχω μπλέξει με τραγουδιστές, παρτενέρ τραγουδίστρια, κορίτσι τραγουδίστρια, είναι στο αίμα μου απ’ ό,τι φαίνεται».

Η Natasha Kay μας βάζει σε «Lockdown»

Η Natasha Kay, πρόσφατα, παρουσίασε το νέο της single με τίτλο «Lockdown», που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Records. Σύγχρονος ήχος, catchy στίχος στα ελληνικά και τα αγγλικά και η αστείρευτη ενέργεια της Natasha Kay, συνθέτουν ένα pop anthem που ακούγεται δυνατά.

https://www.instagram.com/p/CJ006c5gQW5/?utm_source=ig_embed

Στο «Lockdown», που κυκλοφορεί μετά τα hits «Upgrade» και «Bunda», η Natasha Kay, η οποία βραβεύτηκε ως teen icon στα MAD VMA 2019 και στη διοργάνωση του 2020 έκλεψε τις εντυπώσεις σε ένα μοναδικό act με τις MEΛISSES, αποκαλύπτει ακόμα μία πτυχή του ταλέντου της, γράφοντας τους στίχους. Τη μουσική και την παραγωγή υπογράφει ο OGE. Το single συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό και ιδιαίτερης αισθητικής music video σε σκηνοθεσία Petros Nikolintais.