28 Μαρτίου, 2024

Νέος θρήνος στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε από καρκίνο ο Αλέκος Χολέβας

Νέος θρήνος στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε από καρκίνο ο Αλέκος Χολέβας

Πέθανε σε ηλικία μόλις 52 ετών ο δικηγόρος Αλέκος Χολέβας ύστερα από μάχη με την επάρατο νόσο. Ο Αλέκος Χολέβας υπήρξε παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και παιδικός φίλος του Νίκου Αλιάγα. Ενώ, συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε ο Γιώργος Λιάνης για τη μεγάλη μάχη που έδινε εδώ και καιρό η Φώφη Γεννηματά με τον καρκίνο.

Συγκλονισμένος ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας, μιλώντας σε γνωστούς και φίλους έλεγε, δακρυσμένος, «έφυγε ο αδελφός μου». Μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν μαζί του, με τον εκλιπόντα να αφήνει την τελευταία του πνοή δίπλα στους στενούς του φίλους. Ο ίδιος πάλευε αρκετό καιρό με τον καρκίνο, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε επιδεινωθεί η κατάστασή του.

Πέθανε ο Αλέκος Χολέβας

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον Αλέκο Χολέβα

Η ελληνική Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του επί σειρά ετών νομικού στελέχους της, του Αλέξανδρου Χολέβα.

Η ανακοίνωση από την ΕΠΟ:

Η οικογένεια της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θρηνεί το χαμό του Αλέξανδρου Χολέβα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 56 ετών μετά από σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο. Ο εκλιπών ήταν τα τελευταία χρόνια μέλος της νομικής υπηρεσίας της Ε.Π.Ο., την οποία υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια. Ο Αλέξανδρος Χολέβας υπήρξε άριστος οικογενειάρχης και επαγγελματίας και θα μείνει σε όλους μας αξέχαστος.