29 Μαρτίου, 2024

Νέο βήμα στη ζωή τους για Ελεονώρα Ζουγανέλη και Σπύρο Δημητρίου μετά τον χωρισμό τους – «Κάποιος από τους δύο έχει προχωρήσει…»

Νέο βήμα στη ζωή τους για Ελεονώρα Ζουγανέλη και Σπύρο Δημητρίου μετά τον χωρισμό τους – «Κάποιος από τους δύο έχει προχωρήσει…»

Το ταίρι είναι από τον χώρο των media

Μια αποκάλυψη έκαναν στον αέρα του Ηappy Day της Πέμπτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσσαροπούλου. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στο χωρισμό της Ελεωνόρας Ζουγανέλη από τον Σπύρο Δημητρίου. Επίσης, “έσπασε” τη σιωπή του ο Σπύρος Δημητρίου για το διαζύγιό του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

«Το ρεπορτάζ λέει και νομίζω ότι είναι διασταυρωμένο πάρα πολύ καλά, ότι κάποιος από τους δύο έχει προχωρήσει και μάλιστα, ο άνθρωπος με τον οποίο συνδέεται συναισθηματικά είναι ένας άνθρωπος από τον χώρο τον δικό μας, συνάδελφος. Δημοσιογράφος, παρουσιαστής και έχει και μια τρίτη ιδιότητα που δεν μπορώ να την πω γιατί θα καρφωθούμε», είπε η δημοσιογράφος.

«Η απόφαση του Σπύρου είναι συνειδητή!» – Αποκαλύψεις «φωτιά» για το παρασκήνιο του χωρισμού με την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε χθες η είδηση του χωρισμού της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου. Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο μετά από 2,5 χρόνια γάμου.

Στην εκπομπή Ηappy Day μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός, με τον δημοσιγράφο και εκδότη να είναι καλός φίλος του Σπύρου Δμητρίου να φέρνει στο φως κάποιες λεπτομέρειες για τον χωρισμό τους.

«Είναι κάτι που το πληροφορήθηκα κι εγώ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είναι πολύ φίλος μου ο Σπύρος Δημητρίου, είναι ένας εξαιρετικός δικηγόρος και πολύ καλό παιδί. Πραγματικά στεναχωρήθηκα, αλλά εύχομαι κάθε τι το οποίο γίνεται στη ζωή είναι για καλό. Επειδή γνωρίζω τον Σπύρο εκτιμώ ότι αυτή η απόφαση που πήρε θα είναι συνειδητή και θα είναι καλό και για εκείνον και για την πρώην σύζυγό του. Νομίζω ότι είναι μια συνειδητοποιημένη επιλογή αυτή η οποία έγινε», είπε ο Πέτρος Κουσουλός.

Και κατέληξε: «Ο Σπύρος και η Ελεωνόρα είναι νέοι άνθρωποι και έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους για να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους».