29 Μαρτίου, 2024

Νέο πρόγραμμα: Αγοράστε οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή και πάρτε πίσω το 100% της αξίας της

Νέο πρόγραμμα: Αγοράστε οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή και πάρτε πίσω το 100% της αξίας της

Πώς να αγοράστε οικιακές ηλεκτρικές συσκευές και να πάρετε πίσω το 100% της αξίας τους; Νέα προσφορά.

Ένα νέο πρόγραμμα για τους κατόχους των πιστωτικών της καρτών με το σήμα της Visa που θέλουν να αποκτήσουν νέες οικιακές συσκευές, ενεργοποίησε η Eurobank.

Είτε συμμετέχετε στο πρόγραμμα Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργεια, είτε όχι, αν χρησιμοποιήσετε τη Visa πιστωτική σας για αγορές σε επιλεγμένους συνεργάτες της τράπεζας μπαίνετε αυτόματα σε κλήρωση.

Από αυτή θα αναδειχθούν 50 τυχεροί που κερδίζουν πίσω την αξία των συσκευών τους, μέχρι του ποσού των 1.000 ευρώ.

Η συμμετοχή στην κλήρωση

Για τη συμμετοχή στην κλήρωση θα πρέπει να αγοράσετε νέες πράσινες συσκευές από επιλεγμένους συνεργάτες της τράπεζας με την πιστωτική κάρτα σας Eurobank Visa:

Συσκευές θέρμανσης και κλιματισμού, π.χ. θερμοπομπούς, κλιματιστικά κ.ά.

Σημειώνεται ότι το μεγαλύτερο όφελος από το πρόγραμμα Αλλάζω συσκευή προκύπτει από την εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος που μπορεί να φτάσει το 30% ετησίως. Για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση, οι καταναλωτές εκμεταλλεύονται τις προσφορές μεγάλων παρόχων που ανακοινώνονται αυτή την περίοδο, όπως η Protergia του ομίλου Μυτιληναίος που προσφέρει ως 50% έκπτωση. Κάντε κλικ στον αντίστοιχο σύνδεσμο για να πάρετε την προσφορά της Protergia χωρίς καμία δέσμευση.

Οικιακές συσκευές, π.χ. κουζίνες, φούρνους, ψυγεία, πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, καταψύκτες κ.ά.

Για κάθε αγορά πράσινης συσκευής με αξία από 299 ευρώ και πάνω έως τις και τις 16/9/2022, μπαίνετε στην κλήρωση με δώρο την αξία των νέων συσκευών έως 1000 ευρώ, που θα πιστωθεί στο πρόγραμμα επιβράβευσης της πιστωτικής κάρτας.

Οι 4 συνεργάτες

Οι αγορές θα πρέπει να πραγματοποιηθούν έως και τις 16 Σεπτεμβρίου στις ακόλουθες επιχειρήσεις:

Πλαίσιο

MediaMarkt

Expert – σε επιλεγμένα καταστήματα (εξαιρούνται οι online αγορές)ΚΟΚΟΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Σημειώνεται ότι εάν η πιστωτική κάρτα σας συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, ισχύει και το μόνιμο ποσοστό επιστροφής που κερδίζετε με κάθε αγορά σας.