29 Μαρτίου, 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αποκαλύψεις «φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου! «Με πίεζε να αλλάξω την διάγνωσή μου για την Μαλένα!

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αποκαλύψεις «φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου! «Με πίεζε να αλλάξω την διάγνωσή μου για την Μαλένα! Έμεινα στήλη άλατος»

Βόμβες” Εμμανουήλ Αγαπητού για την 34χρονη

Νέες αποκαλύψεις σε ότι αφορά στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, έρχονται στο φως, εν’ όψει της δίκης που βρίσκεται σε εξέλιξη με την μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου να κάθεται στο εδώλιο. Παράλληλα, στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου, σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, για τους οποίους κατηγορείται η μητέρα των παιδιών

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του STΑR «Αλήθειες με την Ζήνα», η Ρούλα Πισπιρίγκου πίεζε τον παθολογοανατόμο Εμμανουήλ Αγαπητό, να αλλάξει την διάγνωσή του για την Μαλένα.

Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή, ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, είπε ότι μετά από συνομιλία που είχε με τον κ. Αγαπητό, του είπε ότι «πήγε η ίδια η μητέρα και τον βρήκε στο γραφείο του, όταν πέθανε το δεύτερο παιδί και έγινε η νεκροτομή στα Γιάννενα. Είδε τα του φλεβόκομβου και του είπε ότι έβγαλε λάθος διάγνωση. Την ρώτησε ποια διάγνωση και του είπε την αγενεσία του φλεβόκομβου».

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Κουσουλό, ο ομότιμος καθηγητής του ΕΚΠΑ «εξέφρασε την απορία του ποιος έβγαλε αυτή τη διάγνωση και η 34χρονη του απάντησε ‘η παθολογοανατόμος στα Γιάννενα’».

Μάλιστα όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος ο κ. Αγαπητός «έμεινε στήλη άλατος» με τα λεγόμενά της!ψΟ δημοσιογράφος προχώρησε και σε μια ακόμη αποκάλυψη σε ότι αφορά στον κ. Αγαπητό.

Όπως φέρεται να του είπε ο κ. Αγαπητός, η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα δεν συμβουλεύτηκε καθόλου τον ίδιο που είχε υπογράψει την ιστολογική εξέταση της Μαλένας, αλλά πήγε σε άλλους παθολογοανατόμους. «Πήγε σε όλους τους άλλους παθολογοανατόμους, και όχι σε μένα που ήταν μαθήτριά μου!», του ανέφερε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, τα παραπάνω κατέθεσε ο κ. Αγαπητός στις 11 Οκτωβρίου 2022 ενώπιον της 35ης ανακρίτριας.