29 Μαρτίου, 2024

Νέες ταυτότητες με τσιπάκι ετοιμάζει η ελληνική κυβέρνηση μέχρι το 2021

Το πρώτο βήμα ήταν η διαγραφή της Άγιας πίστης μας από τις ταυτότητες, παρά την μάχη που έδωσε γι’αυτό ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος. Πάνε σχεδόν δύο δεκαετίες από τότε που κάποια σκοτεινά κέντρα αποφάσισαν ότι οι Έλληνες δεν πρέπει πλέον να δείχνουν και στην ταυτότητα τη θρησκεία τους, παρά τις λαοθάλασσες που ξεσηκώθηκαν εναντίον τους:

Δυστυχώς εν έτει 2020 τα ίδια σκοτεινά κέντρα ζουν και βασιλεύουν και ο Αρχιεπίσκοπος δεν είναι καν μαζί μας. Για την ακρίβεια, επανέρχονται με νέες ταυτότητες, οι οποίες όχι μόνο δε θα αναφέρουν την ορθόδοξη πίστη, αλλά θα περιέχουν και τσιπάκι. Όπως έλεγαν οι περίφημοι Παπαροκάδες, «ένα τσιπάκι τόσο δα που θα σε οδηγήσει στη σκλαβιά».

Οι ευρωμασόνοι μάλιστα ανατρέχουν στην Εσθονία για να μας υποδουλώσουν καλύτερα: Η νέα ταυτότητα που σχεδιάζουν τα υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Προστασίας του Πολίτη, θα θυμίζουν αυτές της βαλτικής χώρας (και θα μοιάζουν με πιστωτικές κάρτες) και θα αντικαταστήσει τις αστυνομικές ταυτότητες το 2021. Το διπλό χτύπημα της Νέας Τάξης είναι όμως το ψηφιακό τσιπάκι και ο μοναδικός αριθμός.

Ο δεύτερος είναι ένας αριθμός που προορίζεται να μας κάνει προϊόντα με ISO, αλλά και να αντικαταστήσει τους ΑΜΚΑ και ΑΦΜ. Το δε ηλεκτρονικό τσιπάκι θα περιέχει όλα μας τα στοιχεία – από ονοματεπώνυμο, φορολογικά και ασφαλιστικά δεδομένα μέχρι την άδεια οδήγησης. Έτσι οι αφέντες θα μπορούν να μας ελέγχουν καλύτερα, αλλά και να μπορούμε να εξυπηρετούμαστε με έναν μόνο αριθμό στις τράπεζες, τα νοσοκομεία, τα ΜΜΜ και άλλες δημόσιες υπηρεσίες.

Γενικά το φακέλωμά μας προχωράει κανονικά, με τον στόχο να είναι η σύνδεση όλων των υπηρεσιών του δημοσίου σε μία ψηφιακή πλατφόρμα. Όπως είπε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης το 2019:

«Διασυνδέσαμε το μητρώο των πολιτών του υπουργείου Εσωτερικών με το μητρώο της ΑΑΔΕ και πλέον, για ληξιαρχικά γεγονότα, οι πολίτες δεν χρειάζεται να κάνουν δηλώσεις στην εφορία, πχ για γάμο ή διαζύγιο.»

Να πει κανείς ότι δεν μας είχαν προειδοποιήσει, θα έχει άδικο:

[luben]