28 Μαρτίου, 2024

Νέα Σμύρνη: Σε σχέση ο 22χρονος! «Ήταν με το κορίτσι του, έβγαλαν το σκυλί και γυρίσανε»

Νέα Σμύρνη: Σε σχέση ο 22χρονος! «Ήταν με το κορίτσι του, έβγαλαν το σκυλί και γυρίσανε» – Αποκαλύψεις από την γιαγιά του

Νέα Σμύρνη: Οι εξελίξεις στην υπόθεση της παρενόχλησης σε βάρος της νεαρής κοπέλας από τον 22χρονο νεαρό συνεχίζουν και είναι ραγδαίες. Η γιαγιά του νεαρού άντρα μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μετά τη σύλληψή του.

«Χθες είχε ρεπό δεν δούλεψε. Ήταν με το κορίτσι του, έβγαλαν το σκυλί και γυρίσανε. Όχι ότι είμαι γιαγιά για να τον υπερασπιστώ αλλά επειδή ξέρω και εγώ είμαι μέσα στο σπίτι και ξέρω τα προγράμματά τους και όλα τους. Έχει και το κορίτσι του δεν χρειάζεται να πάει να κάνει κάτι άλλο.

Τι να σας πω πέφτω από τα σύννεφα. Εγώ ξέρω ότι έχει ένα ήπιο πλάσμα, μια κοπελίτσα, βγαίνουν με τα σκυλιά τους, όλο τον καιρό είναι με τα μαθήματα μέσα που κάνει. Δεν έχει δώσει κάτι, να είναι αναρχικός ή κάτι. Δεν δίνει δικαίωμα τίποτα. Το παιδί μας φέτος θα τελειώσει μηχανολόγος και δουλεύει. Πηγαίνετε να ρωτήσετε στη δουλειά του στην πλατεία», είπε η γιαγιά του 22χρονου στη μεσημεριανή εκπομπή του Star.