20 Απριλίου, 2024

Νέα Σμύρνη: Κατέρρευσε ο πατέρας του 22χρονου σάτυρου με το μόριο έξω – «Το παιδί είναι τέλειο»

Νέα Σμύρνη: Κατέρρευσε ο πατέρας του 22χρονου σάτυρου με το μόριο έξω – «Το παιδί είναι τέλειο»

Τι είπε ο πατέρας του 22χρονου φοιτητή που φέρεται να είναι ο σάτυρος με το μόριο έξω που κυνήγησε τη Δανάη Ακριβιάδου στη Νέα Σμύρνη;

Την ενέργεια του 22χρονου στη Νέα Σμύρνη, ο οποίος ακολούθησε μια κοπέλα, έχοντας έξω από το παντελόνι του το μόριό του, δυσκολεύεται να κατανοήσει η οικογένειά του.

«Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», δηλώνει ο πατέρας του 22χρονου.

«Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου, πιστεύω ότι δεν είναι», συμπλήρωσε μιλώντας στο Star και επισήμανε:

«Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

«Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα», δηλώνει, από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης.

O 22χρονος σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί.

Σημειώνεται ότι μια 23χρονη Κινέζα στο Παλαιο Φάληρο, μια 21χρονη κοπέλα στην Ακρόπολη και μια ακόμη 27χρονη στη Νέα Σμύρνη αναγνώρισαν στο πρόσωπο του 22χρονου φοιτητή της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Αθήνας τον σάτυρο που τις ακολούθησε επιδεικνύοντας το μόριο του και στη συνέχεια αυτοϊκανοποιήθηκε σκορπώντας τον τρόμο.

Ο νεαρός, έκανε το λάθος στην 4η επίθεση του εναντίον της σοπράνο στη Νέα Σμύρνη να ακουμπήσει με την παλάμη του την τζαμαρία και να αφήσει στο γυαλί την ταυτότητα του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν στο σπίτι του και τα ρούχα απο το βίντεο της τελευταιας επίθεσης στη Νέα Σμύρνη που μάλιστα ανήρτησε στο Facebook η νεαρή σοπράνο και έτσι μαζί με τα αποτυπώματα που «κούμπωσαν» με τη δακτυλοσκόπηση σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία και τον έστειλαν στον εισαγγελέα.