Νέα κόντρα στην showbiz – Έξαλλη η Ακρίτα με την Μαλέσκου: «Μου οφείλετε μία συγγνώμη ή θα πρέπει να στείλω εξώδικο»

Νέα κόντρα στην showbiz – Έξαλλη η Ακρίτα με την Μαλέσκου: «Μου οφείλετε μία συγγνώμη ή θα πρέπει να στείλω εξώδικο»

Παρέμβαση στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love It» έκανε η Έλενα Ακρίτα για το θέμα της υγείας του Σπύρου Φωκά.

Ένα ρεπορτάζ της εκπομπής στάθηκε αφορμή να παρέμβει τηλεφωνικά η Έλενα Ακρίτα και να εξαπολύσει τα «πυρά» της στο πάνελ για τα όσα ακούστηκαν στο απόσπασμα που παίχτηκε.

Το απόσπασμα ήταν το εξής:

Λίλιαν φωκά ακρίτα μαλέσκου

Συγκεκριμένα, το θέμα αφορούσε τον Σπύρο Φωκά και την ανάρτηση της συζύγου του, στην οποία απαντούσε σε δημοσιεύματα που θέλουν εκείνη και τον σπουδαίο ηθοποιό να ζουν σε τραγικές συνθήκες διαβίωσης.

Η εκπομπή εμφάνισε την απάντηση της Λίλιαν Φωκά ως απάντηση και στην Έλενα Ακρίτα, που είχε κάνει την παρακάτω ανάρτηση:

Η παρέμβαση της Έλενας Ακρίτα

Η συγγραφέας και σεναριογράφος έσπευσε να διορθώσει τα κακώς κείμενα επικοινωνώντας άμεσα με την εκπομπή.

«Έχει κάνει δύο ανακοινώσεις πού ακριβώς απαντάει στην Έλενα Ακρίτα;» είπε αρχικά απευθυνόμενη στην Ιωάννα Μαλέσκου.

«Επικαλούμενοι το όνομά σας από την ανάρτηση που μοιραστήκαμε με τον κόσμο δεν έγινε καμία αναφορά. Χρονικά η ακολουθία της ανάρτησης ήταν σαν να υπήρχε μία απόκριση σε αυτό που διαβάσαμε από εσάς» απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Έλενα Ακρίτα ήταν κάθετη: «Με την εκπομπή σας τα έχω. Κυρία Μαλέσκου είμαι σε ένα δίλημμα. Ή θα πρέπει να μου διευκρινίσετε και μου οφείλετε μία συγγνώμη ή θα πρέπει να στείλω εξώδικο.

Έχετε καταλάβει τι λέμε; Ένας πρωτοετής της Νομικής θα καταλάβαινε τι προσπαθώ να σας πω. Είπατε ξεκάθαρα στην εκπομπή σας ότι η ανακοίνωση της κυρίας Φωκά απαντάει στην Έλενα Ακρίτα και ο κύριος Γιαννόπουλος είπε αυστηρά ότι τα «εν οίκω μη εν δήμω». Απάντησε η κυρία Φωκά σε εμένα, κύριε Γιαννόπουλε; Από τον Ιούλιο η οικογένεια έχει δημοσιοποιήσει IBAN για να βοηθήσουμε. Στη δική μου την περίπτωση της σπίλωσης της τιμής και της υπόληψής μου κόλλαγε το σχόλιό σας;».

Η Έλενα Ακρίτα δήλωσε ότι έχει αποστείλει εξώδικα και σε όλες τις εφημερίδες που ενέπλεξαν το όνομά της στην υπόθεση με αυτόν τον τρόπο.

 480 total views,  2 views today

.

Απάντηση