28 Μαρτίου, 2024

Ναταλία Γερμανού σε Ελεονώρα Μελέτη: «Κακούργα μου τον έφαγες»

Ναταλία Γερμανού σε Ελεονώρα Μελέτη: «Κακούργα μου τον έφαγες»

Ποιο είναι το μήλον της έριδος;

Η Ναταλία Γερμανού έχει αποχαιρετήσει εδώ και καιρό τον Κώστα Τσουρό από την εκπομπή της, ο οποίος πλέον είναι στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη.

Οι δύο παρουσιάστριες είναι αρκετά ενεργές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πρόσφατα «κονταροχτυπήθηκαν» για τον δημοσιογράφο, που έφυγε από τη μία και πήγε στην άλλη εκπομπή.

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε κάτω από μία ανάρτηση του Κώστα Τσουρού σχετικά με το πόσο όμορφος είναι. Με χιουμοριστική διάθεση, η Ελεονώρα Μελέτη της απάντησε «Κάτω τα χέρια από τον Τσουρό», με τη Ναταλία Γερμανού να της γράφει με κεφαλαία γράμματα: «Μου τον έφαγες κακούργα», προσθέτοντας δίπλα πολλές καρδιές.

«Ήρεμα κορίτσια όλες θα πάρετε», σχολίασε με τη σειρά του και ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε τα σχόλια παρακάτω

 Ναταλία Γερμανού σε Ελεονώρα Μελέτη σχόλια

Λίγο μετά την αποχώρησή του από το «Καλύτερα δε γίνεται» με προορισμό την Ελεονώρα Μελέτη και το «Mega Καλημέρα», ο Κώστας Τσουρός είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκπομπής και τη Ναταλία Γερμανού για τη συνεργασία τους.

«Όπως είπες και χτες στο φινάλε της εκπομπής μας Ναταλία Γερμανού αυτή η παρέα δεν θα σπάσει ποτέ! Τα δάκρυα στα μάτια μου τα είπαν όλα… τα υπόλοιπα τα ξέρετε όλοι σας και ο καθένας ξεχωριστά! Εύχομαι σε εσάς, η επόμενη χρονιά να είναι το ίδιο μαγική όπως η φετινή! Πάντα με αλήθεια… όποια κι αν είναι αυτή! Σας αγαπώ πολύ όλους», έγραψε μεταξύ άλλων, ο Κώστας Τσουρός στο Instagram.

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού η οποία προέβη στο εξής σχόλιο: «Αγάπη για όσα περάσαμε μαζί και χαρά για τα καλύτερα που έρχονται .Ψαράκι μου ευαίσθητο.. για σένα έχει μόνο προς τα πάνω πια ! Σ αγαπάω».