29 Μαρτίου, 2024

Νανά Ταπάσκου: Από τι πέθανε ξαφνικά το γνωστό μοντέλο. Η αλήθεια για το εμβόλιο

Νανά Ταπάσκου: Από τι πέθανε ξαφνικά το γνωστό μοντέλο. Η αλήθεια για το εμβόλιο

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο από τον ξαφνικό θάνατο της νεότατης Νανάς Ταπάσκου. Ποια η αλήθεια;

Γνωστοί άγνωστοι κύκλοι έσπευσαν να διαρρεύσουν ότι η Νανά Ταπάσκου είχε κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Τι ισχύει όμως πραγματικά για τη Νανά Ταπάσκου, σύμφωνα με πληροφορίες;

Σοκ έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι η Νανά Ταπάσκου, που μεσουρανούσε στο χώρο της μόδας στα 90s, έφυγε απρόσμενα από τη ζωή σε αρκετά νεαρή ηλικία.

Η είδηση του θανάτου της Νανάς Ταπάσκου έγινε γνωστή μέσω Facebook, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την αιτία του αιφνίδιου θανάτου της.

Νανά Ταπάσκου βιογραφικό

Η Νανά Ταπάσκου έγινε γνωστή συμμετέχοντας στα Playmate του 1999, μέσα από τα οποία ξεκίνησε η καριέρα της στον χώρο της μόδας.

Η ίδια ασχολήθηκε και με το τραγούδι, κυκλοφορώντας ένα CD single με τίτλο «Ό, τι Αγαπώ», ενώ πραγματοποίησε και κάποιες εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά της επαρχίας.

 

Η Νανά Ταπάσκου έκανε κάποιες guest εμφανίσεις στην τηλεοπτική σειρά του 1999 «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα», ενώ συμμετείχε και στην σειρά του 2008 «Λόλα».

Το 2014 η Νανά Ταπάσκου παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Μαυρουδή Αναγνωστάρα, με τον οποίο απέκτησε δυο παιδιά. Τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στις Σέρρες οπού με τον σύζυγό της διατηρούσαν καφετέρια.

Η Νανά Ταπάσκου μεσουρανούσε στο χώρο της μόδας στα τέλη της δεκαετίας του 90, ενώ παράλληλα είχε ασχοληθεί με την υποκριτική και το τραγούδι και τα τελευταία χρόνια ζούσε στις Σέρρες.

Ήταν μητέρα δυο παιδιών.

Από τι πέθανε η Νανά Ταπάσκου

Αίσθηση έκαναν κάποιες πληροφορίες που διοχέτευσαν γνωστοί κύκλοι ότι η Νανά Ταπάσκου είχε κάνει το εμβόλιο κορωνοϊού πρόσφατα.

Η αλήθεια είναι ότι, όπως αποκαλύπτει και γνωστή της σε σχόλιο στο facebook, η Νανά Ταπάσκου δεν είχε κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού.

«Η Νανά Ταπάσκου ήταν αρνητής!!! Δεν έκανε κανένα εμβόλιο. Απλά έπαθε ανακοπή» αποκάλυψε η κοπέλα.

Η Νανά Ταπάσκου πέθανε απλώς από ανακοπή καρδιάς, κάτι που είναι σπάνιο, αλλά μπορεί να συμβεί.

Αυτά προς ξεκαθάρισμα των οποιοδήποτε παρεξηγήσεων και παρερμηνειών.