25 Απριλίου, 2024

Μπέτυ Λιβανού: Η δημοσιότητα μου έκανε πολύ κακό – Τι είπε για τον Νίκο Μαστοράκη

Μπέτυ Λιβανού: Η δημοσιότητα μου έκανε πολύ κακό – Τι είπε για τον Νίκο Μαστοράκη

Η Μπέτυ Λιβανού απάντησε στον αστικό μύθο αν έλαβε ποτέ μέρος σε καλλιστεία και αναφέρθηκε στη 40χρονη σχέση της με τον σύζυγό της, Γιώργο Πανουσόπουλο

Καλεσμένη στην εκπομπή «Dot.» βρέθηκε η Μπέτυ Λιβανού, η οποία μίλησε για τα χρόνια της Finos Film και αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Δαλιανίδης ήταν αυτός που τη βάφτισε «Λιβανού» και ήταν μία επιλογή που δεν διαπραγματεύτηκε γιατί της άρεσε πολύ. «Η αίγλη του παλιού σινεμά προερχόταν από τους πρωταγωνιστές του. Δούλεψα στη Finos τρία χρόνια πριν κλείσει. Νωρίτερα, είχα πολλές προτάσεις και δεν το είχα τολμήσει. Ήμουν πιο μικρή, φοβισμένη. Με βοήθησε και το μόντελιγνκ που είχα ασχοληθεί πριν από ένα χρόνο».

Στη συνέχεια, η πιο αριστοκρατική γυναίκα του ελληνικού σινεμά αναφέρθηκε στην αγοραφοβία που της δημιούργησε η απότομη δημοσιότητα. «Δεν ήμουν ποτέ στο σύστημα, ήμουν με το ένα πόδι έξω. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας. Μου έκανε πολύ κακό η δημοσιότητα. Μου δημιούργησε αγοραφοβία. Από εκεί που ήμουν άγνωστος άνθρωπος ξαφνικά όλοι με ήξεραν. Όπου έμπαινα με κοίταγαν, κάτι έλεγαν. Για εμένα δεν ήταν όνειρο ζωής».