25 Απριλίου, 2024

«Μπαμ» στον Άγιο Δομίνικο! Τέλος από το Survivor All Star ο Στάθης Σχίζας με οικειοθελή αποχώρηση

Survivor All Star spoiler 5/3: «Μπαμ» στον Άγιο Δομίνικο! Τέλος από το Survivor All Star ο Στάθης Σχίζας με οικειοθελή αποχώρηση

Survivor All Star spoiler: Οι εξελίξεις στο Survivor All Star είναι διαρκώς καταιγιστικές και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το τι μας περιμένει στην κάθε μέρα ξεχωριστά, με οποιοδήποτε παίκτη να είναι ικανός να κάνει την έκπληξη, ευχάριστα ή δυσάρεστα.

Είναι αλήθεια, φυσικά, ότι το στοιχείο του ριάλιτι κυριαρχεί καθολικά ειδικά στον φετινό κύκλο. Αυτός είναι και ο λόγος που, για παράδειγμα, εισήλθε στο παιχνίδι η Ελευθερία Ελευθερίου, που κατά βάση μπήκε για να δούμε ένα σόου με την ίδια και τον Μάριο Πρίαμο πρωταγωνιστές.

Φαίνεται, όμως, ότι η τραγουδίστρια… απλώνει τα πλοκάμια της και αλλού, βάζοντας την αμφιβολία ακόμη και στον Στάθη Σχίζα για τα προσωπικά του.

Survivor All Star: Ρίχνει «βόμβα» με την αποχώρησή του ο Στάθης Σχίζας!

Εκείνος, όμως, δεν φαίνεται πως σταματά εκεί. Κι αυτό, επειδή σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο Στάθης Σχίζας αποχωρεί εκτάκτως και οικειοθελώς από το Survivor Al Star, σε μια ανακοίνωση που θα «παγώσει» άοαντες, αφού είναι βασικός διεκδικητής του επάθλου.

Ο λόγος, που προχώρησε σε αυτή την απόφαση, και το αν σχετίζεται με τα προσωπικά του ή με κάτι άλλο, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, με την παραγωγή να τηρεί σιγή ιχθύπς και τις εξηγήσεις μάλλον να μας έρχονται σύντομα.