Μουκίδης για το εμβόλιο: Είναι κάτι άλλο από αυτό που μας λένε – ΒΙΝΤΕΟ

Μουκίδης για το εμβόλιο: Είναι κάτι άλλο από αυτό που μας λένε

Συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, παραχώρησε ο Γιώργος Μουκίδης.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στην περιπέτεια που βίωσε δύο φορές με τον κορονοϊό, την άρνησή του να κάνει το εμβόλιο, ενώ εμφανίστηκε απόλυτα σύμφωνος με όσα έχει πει ο Γρηγόρης Πετράκος.

 Ειδικότερα, ο Γιώργος Μουκίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε και τι κάνουμε γιατί δεν είναι ακριβώς αυτό το πράγμα που μας λένε ότι είναι, είναι κάτι άλλο. Τώρα το τι είναι το ξέρουν αυτοί. Εγώ έχω περάσει δυο φορές covid μια τον Μάρτιο του 2020 και μια τον Αύγουστο του 2021. Δεν έχω κάνει το εμβόλιο. Αυτό το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν το πιστεύω, τα υπόλοιπα γενικά για τα παιδάκια ναι. Τα παιδάκια τα χρειάζονται αλλά αυτό το συγκεκριμένο δε ξέρουμε τι κάνει».

«Γι’ αυτές τις λεπτομέρειες πρέπει να ρωτήσετε κάποιους άλλους που είναι πιο ενημερωμένοι, που δεν είναι ούτε αρνητές, ούτε αντιεμβολιαστές, ούτε τίποτα από αυτές τις βλακείες που λένε. Ψεκασμένοι κτλ. Σε αυτές τις κατηγορίες ανήκουν και πάρα πολλοί επιστήμονες και νομπελίστες αλλά αυτά δεν τα λένε στον κόσμο».

 2,058 total views,  2 views today

.