ΜΟΝΙΜΗ και ΠΑΓΙΑ τακτική του υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Κλεφτοσπύρου οι απειλές και οι εκφοβισμοί!

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ Π.Υ. ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

Αποκαλύφθηκε για ποιον λόγο έγινε στάχτη το πιο όμορφο κομμάτι της περιοχής

Φωτιές, που δεν σβήνουν ούτε με το… Ιλιούσιν, άναψε στο αρχηγείο της Πυροσβεστικής  χθεσινό δημοσίευμα  με τις καταγγελίες-σοκ στον Μιχάλη Ψύλο των πυροσβεστών της βόρειας Εύβοιας, οι οποίοι έδωσαν τη μάχη της κατάσβεσης με την ψυχή τους, αλλά με απαρχαιωμένα μέσα, ολόκληρα μερόνυχτα!

Και είναι τέτοια η ενόχληση στο αρχηγείο, που, όπως πληροφορηθήκαμε, ο υπαρχηγός Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια: Αντί να λάβει υπόψη του τις συγκλονιστικές καταγγελίες και με το κύρος και τη βαρύτητα της θέσης του να ζητήσει από την πολιτική ηγεσία να βελτιωθούν τα πράγματα στη δασοπυρόσβεση, άρχισε να τηλεφωνά, να ψάχνει ποιοι πυροσβέστες μίλησαν για να τους τιμωρήσει, να απειλεί θεούς και δαίμονες επειδή ειπώθηκε η αλήθεια.

Επειδή αποκαλύφθηκε για ποιον λόγο έγινε στάχτη το πιο όμορφο κομμάτι εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων της βόρειας Εύβοιας, μαζί με εκατοντάδες σπίτια και πάρα πολλές επιχειρήσεις. Επειδή αποκαλύφθηκε για ποιον λόγο καταστράφηκαν οικονομικά χιλιάδες άνθρωποι και επιχειρήσεις. Επειδή αποκαλύφθηκαν οι ευθύνες, τις οποίες υποτίθεται ότι αναζητεί ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης και θα τις αποδώσει. Επειδή αποκαλύφθηκε ότι η πολιτική ηγεσία είναι υπόλογη που στέλνει τις πυροσβεστικές δυνάμεις στην κατάσβεση των πυρκαγιών με «κομμένα φτερά»…
«Αντιμετωπίσαμε τη φωτιά με απαρχαιωμένα μέσα»

«Ξέρετε γιατί μας νίκησε η φωτιά; Γιατί τα τεχνικά μέσα με τα οποία έπρεπε να την αντιμετωπίσουμε είναι απαρχαιωμένα. Ντρέπομαι να αντικρίσω τους ανθρώπους που κάηκαν τα σπίτια τους, οι αποθήκες τους, τα ζώα τους. Νιώθουμε σαν να φταίμε εμείς, κι ας δώσαμε μια τιτάνια μάχη ενάντια στις φλόγες», «Μου έδωσαν να οδηγήσω πυροσβεστικό που δεν είχε χειρόφρενο, ούτε φρένα», είπε ένας άλλος.

«Αεροπλάνα δεν ήρθαν ούτε την πρώτη ούτε τη δεύτερη ημέρα, με αποτέλεσμα η φωτιά να γιγαντωθεί. Όσο για τον συντονισμό… ανέκδοτο! Κορόιδευαν τον κόσμο», είπε ένας τρίτος. Στο αρχηγείο της Πυροσβεστικής, αντί να απειλούν τους πυροσβέστες που μίλησαν στη «δημοκρατία» για να τους τιμωρήσουν, ας τους καλέσουν για να τους συγχαρούν. Αυτό πρέπει να κάνουν!

Πυροσβέστες ΕΜΑΚ Κατά του Υποχρεωτικού Εμβολιασμού 

ΜΟΝΙΜΗ και ΠΑΓΙΑ τακτική του υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Κλεφτοσπύρου οι απειλές και οι εκφοβισμοί!
Βάζει τα δυνατά του όχι στο συντονισμό για την κατάσβεση πυρκαγιών, αλλά στο να φαίνεται αρεστός στην πολιτική ηγεσία, μπας και είναι ο επόμενος αρχηγός.
ΞΕΧΝΑΕΙ ότι για να ανέβει εκεί που είναι κάποιοι πυροσβέστες “βάζανε πλάτη”.
ΞΕΧΝΑΕΙ τους πυροσβέστες, τους συναδέλφους του, που ευχαριστούσε για τα ατελείωτα ξενύχτια μακριά από τις οικογένειές τους, τον ιδρώτα και τους κινδύνους που περνούσαν προκειμένου να σώσουν συνανθρώπους μας, περιουσίες και το περιβάλλον.
Κατεβείτε λίγο από τον ΘΡΟΝΟ σας κύριε Υπαρχηγέ και ακούστε λίγο αυτούς που σας ανέβασαν εκεί. Αυτοί δεν άλλαξαν είναι όπως τους ξέρατε. Κάνουν την δουλειά που έκαναν και λένε αυτά που έλεγαν. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Μήπως εσείς αλλάξατε; Μήπως είναι πιο βολικό για σας, πλέον, να μην λέγεται η αλήθεια γιατί η δικιά σας καρέκλα τρίζει; Μήπως έχετε ευθύνες για την σημερινή κατάσταση του Σώματος και για την έκταση των καταστροφών;;;
Ας μάθει επιτέλους ο κόσμος. Όλοι τα συζητάμε και όλοι τα ξέρουμε στους Πυροσβεστικούς Σταθμούς, στις Μονάδες, στα γραφεία και στις βάρδιες.
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ.
Θα μας βρεις απέναντι σου σε κάθε ενέργεια εκφοβισμού και απειλής.
ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

 450 total views,  4 views today

.